2 20671 Kilopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 15 8 Aralık 2014 #1 Öncelikle merhabalar. İninal kartı aldım ve bu karta bi nevi havale gibi para yatırabilir miyiz kartsız ? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2014
Öncelikle merhabalar. İninal kartı aldım ve bu karta bi nevi havale gibi para yatırabilir miyiz kartsız ?
Rulbul Megapat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 382 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2014 #2 Kartda sadece para varsa harçıyabiliyorsun. Genelde her yerde geçiyor. Ptt atmlerinden Migros ve Tansaş dan para yatırabilyorsun.
Kartda sadece para varsa harçıyabiliyorsun. Genelde her yerde geçiyor. Ptt atmlerinden Migros ve Tansaş dan para yatırabilyorsun.
Yamtar Kilopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 96 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2014 #3 Ptt matik, migros vb. Yerlrden dilediğin miktarda para ekleyebilirsin. İnternetten alışveriş te çok işe yarıyor. Bende kullanıyorum. Genelde steam da kullanıyorum.
Ptt matik, migros vb. Yerlrden dilediğin miktarda para ekleyebilirsin. İnternetten alışveriş te çok işe yarıyor. Bende kullanıyorum. Genelde steam da kullanıyorum.