strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.872 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 1 Ağustos 2020 #1 Rise of the Tomb Raider, Witcher 3 Blood and Wine ek paketini almak istiyorum. Fakat kartım Kayseri'de kaldı. Kartımın numarasını biliyorum. Kart olmadan bir yerden para yükleyebilir miyim?
Rise of the Tomb Raider, Witcher 3 Blood and Wine ek paketini almak istiyorum. Fakat kartım Kayseri'de kaldı. Kartımın numarasını biliyorum. Kart olmadan bir yerden para yükleyebilir miyim?
Yusuf Furkan BAL Kilopat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 864 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #2 Uygulamasından kredi kartından ininal karta atabiliyorsunuz.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.845 Çözümler 16 1 Ağustos 2020 #3 İNG bankamatikler'den, kartsız para yükleyebiliyorsun.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.872 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 1 Ağustos 2020 #4 Perceival dedi: İNG bankamatikler'den, kartsız para yükleyebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler öyle yapayım bari.
Perceival dedi: İNG bankamatikler'den, kartsız para yükleyebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler öyle yapayım bari.