ininal Kart'a para atarken sorun oluşması

Vexriax

Decapat
Daha fazla  
Geçen Dying Light alacaktım. Şok markete gittim ama hata verdiğini söylediler. Sonra aynı gün başka markete gittim ve aynı hata. Aradan 1-2 hafta geçti bu sefer de aynı hatayı verdi. Acaba kartın herhangi bir yerine hasar falan mı geldi diye düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen Dying Light alacaktım. Şok markete gittim ama hata verdiğini söylediler. Sonra aynı gün başka markete gittim ve aynı hata. Aradan 1-2 hafta geçti bu sefer de aynı hatayı verdi. Acaba kartın herhangi bir yerine hasar falan mı geldi diye düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz?
Benim arkadaşım da daha dün para yüklemeye çalışırken hata verdi. Sizlik bir sorun değil muhtemelen ATM'lerden yatırmayı deneyin.

Hocam adamlar size sizlik bir sorun değil ATM'den deneyin diyor siz yeni kart alsam düzelir mi diyorsunuz. Sorun sistemsel ise sizce yeni kart alsanız düzelir mi?

Hocam adamlar size sizlik bir sorun değil ATM'den deneyin diyor siz yeni kart alsam düzelir mi diyorsunuz. Sorun sistemsel ise sizce yeni kart alsanız düzelir mi?
Kardeşim ben atm den para yatırmasını bilmem zaten atm de bir tek çarşıda var küçük ilçede oturuyorum çarşıyada nadiren çıkarım. 2 tane şokta farklı zamanlarda para yüklemeyi denedim ikiside olmuyor dedi. Kart çizildiyse ya da ona benzer bir olay olduysa yeni kart alıcam para yüklemek için çarşıya çıkmakta istemiyorum.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Bu forumu sonradan okuyacak kişiler için bu sözüm telefonunuza ininal uygulamasını indirin ve kartınızı kaydedin. Şok çalışanlarının bunu bana kartı verirken söylemesi gerekirdi ama söylemediler şansımı son kez deneyeyim dedim iyi bir şok çalışanına denk geldim ve bana uygulamadan kartı kayıt edip etmediğimi sordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı