Tarıkkkkkq Zeptopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 3 28 Ekim 2021 #1 Ben ininal kullanıyorum. Ailem bana IBAN'dan para atıcaktı fakat Ininal'da IBAN olmadığı için nasıl gönderecekler?
Ben ininal kullanıyorum. Ailem bana IBAN'dan para atıcaktı fakat Ininal'da IBAN olmadığı için nasıl gönderecekler?
rawll Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 132 Çözümler 1 28 Ekim 2021 #2 İninalin ana sayfasına gelip şimdi para yükleye basın ve Havale/EFT kısmını seçin oradan hangi banka ile göndereceksiniz ona basın.
İninalin ana sayfasına gelip şimdi para yükleye basın ve Havale/EFT kısmını seçin oradan hangi banka ile göndereceksiniz ona basın.
Tarıkkkkkq Zeptopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 3 28 Ekim 2021 #3 rawll dedi: İninalin ana sayfasına gelip şimdi para yükleye basın ve Havale/EFT kısmını seçin oradan hangi banka ile göndereceksiniz ona basın. Genişletmek için tıkla... Ben değil onlar göndericek
rawll dedi: İninalin ana sayfasına gelip şimdi para yükleye basın ve Havale/EFT kısmını seçin oradan hangi banka ile göndereceksiniz ona basın. Genişletmek için tıkla... Ben değil onlar göndericek
Metehanss Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #4 Nereden Bakiye Yüklerim? attıktan bir saat sonra falan geliyor gelmedi diye korkma.
rawll Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 132 Çözümler 1 28 Ekim 2021 #5 Tarıkkkkkq dedi: Ben değil onlar göndericek Genişletmek için tıkla... Tamam zaten orada ki bilgiler sayesinde gönderiliyor.
Tarıkkkkkq dedi: Ben değil onlar göndericek Genişletmek için tıkla... Tamam zaten orada ki bilgiler sayesinde gönderiliyor.