E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 20 Mayıs 2021 #11 Xcyx dedi: Rip sizin dediğiniz hiçbir şey yok ben eskidem kayır oldum o zamanlar T.C yoktu. Genişletmek için tıkla... Şu anda neden eklemek istiyorsunuz ki? Bu arada profil> kişisel bilgilerim kısmından kimliğimi doğrula ile girebilirsiniz.
Xcyx dedi: Rip sizin dediğiniz hiçbir şey yok ben eskidem kayır oldum o zamanlar T.C yoktu. Genişletmek için tıkla... Şu anda neden eklemek istiyorsunuz ki? Bu arada profil> kişisel bilgilerim kısmından kimliğimi doğrula ile girebilirsiniz.
Xcyx Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LEGİON Pro 7 RTX 4080 Mobile İntel 13900HX 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mayıs 2021 #12 T.C ve doğum tarihi ama eskiden kayıt olduğum için bir daha kayıt olamıyorum. Kayıt olamadığım için de nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum. :d
T.C ve doğum tarihi ama eskiden kayıt olduğum için bir daha kayıt olamıyorum. Kayıt olamadığım için de nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum. :d
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 20 Mayıs 2021 #13 Xcyx dedi: T.C ve doğum tarihi ama eskiden kayıt olduğum için bir daha kayıt olamıyorum. Kayıt olamadığım için de nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum. :d Genişletmek için tıkla... Profil> kişisel bilgilerim kısmından kimliğimi doğrula ile girebilirsiniz.
Xcyx dedi: T.C ve doğum tarihi ama eskiden kayıt olduğum için bir daha kayıt olamıyorum. Kayıt olamadığım için de nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum. :d Genişletmek için tıkla... Profil> kişisel bilgilerim kısmından kimliğimi doğrula ile girebilirsiniz.