İninal Kart'da Aidat Var mı? Nerelerde Kullanılır?

Eston37

Kilopat
Daha fazla  
Yakın zamanda bu karttan almayı düşünmekteyim. Nerelerde, nasıl kullanıldığını ve aidatı olup olmadığını merak ediyorum. Bilen bir kişi var ise ve yardımcı olur ise şimdiden teşekkürler.

Karti alirken 5 lira oduyorsun, ve sanirim ilk seferde en az 10 TL (yanlis biliyor olabilirim 5 de 15 de 20 de olabilir) icine yuklemek zorundasin.

Icinde 1 liradan fazla para varsa, her ay basi 1 lira vergi olarak kesiyor karttan, eger para yoksa kesmiyor.

Karti Mastercard logosu bulunan her yerde kullanabilirsin. Kartin son 4 hanesi kartin sifresidir, PTT'lerden sifreni degistirebilirsin. Mesela ben 2 kez kart ile Burger King'den yemek yedim, Paypal uzerinden kart ile alisveris yaptim. Kullanim alani gercekten genis.

Ancak kartin icine yukledigin parayi geri cekemezsin, bu yuzden ona gore icine para yuklemelisin. Para yuklemeyi Migros'tan (hic denemedim) , PTTmatiklerden veya ING Bank ATM'lerinden yapabilirsin.

Ve son olarak Paypal'indaki parayi da karta aktaramiyorsun sanirim. Baska bir sorun olursa sorabilirsin.

İnternet üzerinden bir şey almak ister isem normal kredi kartı gibi kullanılıyor mu?

Evet, aynen bir kredi karti gibi kullanabilirsin-taksit secenegi haric. Taksit icin bir bankaya bagli olmasi gerekir kartin, ancak ininal kart ile tek cekim ve Mastercard kabul eden herhangi bir yerde (yerden kastim site yani) (ki Mastercard kabul etmeyen yer bulman zor biraz) istedigin alisverisi yapabilirsin yurtdisi da dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…