H Hamza Karaaslan Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 164 3 Haziran 2020 #1 İninal kartımla hiçbir yerden alışveriş yapamıyorum her zaman işlem tamamlanamadı diyor.
A abidik gubidik Centipat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 623 Çözümler 1 3 Haziran 2020 #2 Kart bilgilerini 3D güvenlik kodunu doğru girdiğinize emin misiniz? Blacksidemre dedi: Kart kullanım sınırını aşmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet, 750₺'den fazla bir harcama yapamazsınız ininal ile. Son düzenleme: 3 Haziran 2020
Kart bilgilerini 3D güvenlik kodunu doğru girdiğinize emin misiniz? Blacksidemre dedi: Kart kullanım sınırını aşmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet, 750₺'den fazla bir harcama yapamazsınız ininal ile.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.932 Makaleler 8 Çözümler 258 Yer İstanbul 3 Haziran 2020 #3 Kart kullanım sınırını aşmış olabilir misiniz?
H Hamza Karaaslan Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 164 3 Haziran 2020 #4 abidik gubidik dedi: Kart bilgilerini 3D güvenlik kodunu doğru girdiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... 3d güvenlik kodu cvv mi oluyor eğer o ise evet doğru yazıyorum
abidik gubidik dedi: Kart bilgilerini 3D güvenlik kodunu doğru girdiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... 3d güvenlik kodu cvv mi oluyor eğer o ise evet doğru yazıyorum
MrSheriff Kilopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 206 Çözümler 1 3 Haziran 2020 #5 Hamza Karaaslan dedi: 3d güvenlik kodu cvv mi oluyor eğer o ise evet doğru yazıyorum Genişletmek için tıkla... İninal uygulamasından kişileştirip en az 48 saat beklediniz mi?
Hamza Karaaslan dedi: 3d güvenlik kodu cvv mi oluyor eğer o ise evet doğru yazıyorum Genişletmek için tıkla... İninal uygulamasından kişileştirip en az 48 saat beklediniz mi?
H Hamza Karaaslan Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 164 3 Haziran 2020 #6 MrSheriff dedi: İninal uygulamasından kişileştirip en az 48 saat beklediniz mi? Genişletmek için tıkla... En başta kişiselleştirmeyi unuttum sonradan yapmayı aradım ama bulamadım
MrSheriff dedi: İninal uygulamasından kişileştirip en az 48 saat beklediniz mi? Genişletmek için tıkla... En başta kişiselleştirmeyi unuttum sonradan yapmayı aradım ama bulamadım
A abidik gubidik Centipat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 623 Çözümler 1 3 Haziran 2020 #7 Hamza Karaaslan dedi: 3d güvenlik kodu cvv mi oluyor eğer o ise evet doğru yazıyorum Genişletmek için tıkla... Hayır, eğer 3D secure ile alışveriş yapıyorsanız kayıtlı telefon numaranıza bir doğrulama kodu gelir ondan bahsediyorum.
Hamza Karaaslan dedi: 3d güvenlik kodu cvv mi oluyor eğer o ise evet doğru yazıyorum Genişletmek için tıkla... Hayır, eğer 3D secure ile alışveriş yapıyorsanız kayıtlı telefon numaranıza bir doğrulama kodu gelir ondan bahsediyorum.
H Hamza Karaaslan Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 164 3 Haziran 2020 #8 abidik gubidik dedi: Hayır, eğer 3D secure ile alışveriş yapıyorsanız kayıtlı telefon numaranıza bir doğrulama kodu gelir ondan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç gelmedi o yüzden işlem olmuyor olabilir mi?
abidik gubidik dedi: Hayır, eğer 3D secure ile alışveriş yapıyorsanız kayıtlı telefon numaranıza bir doğrulama kodu gelir ondan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç gelmedi o yüzden işlem olmuyor olabilir mi?
A abidik gubidik Centipat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 623 Çözümler 1 3 Haziran 2020 #9 Hamza Karaaslan dedi: Hiç gelmedi o yüzden işlem olmuyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Eğer 3D secure ile alışveriş yapıyorsanız evet olabilir.
Hamza Karaaslan dedi: Hiç gelmedi o yüzden işlem olmuyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Eğer 3D secure ile alışveriş yapıyorsanız evet olabilir.
MrSheriff Kilopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 206 Çözümler 1 3 Haziran 2020 #10 Kartınız direkt işlem almıyor uygulamayı indirip kartınızı oraya doğruladıktan 48 saat sonra deneyebilir misiniz?
Kartınız direkt işlem almıyor uygulamayı indirip kartınızı oraya doğruladıktan 48 saat sonra deneyebilir misiniz?