İninal Kart'la bakkalda pos cihazında ödeme yapılabilir mi?

Bunu bilmiyordum. Ama olsun yine de her ay başında kesinti yapması saçma. Ve papara'da cashback gibi özellikler de var. Yine de ininal önermem.
Kesinti yapması zaten çoğu kişiye zararı yoktur diye düşünüyorum. Zaten para atıp harcıyoruz elektirik su faturası için almak saçma.

Papara gibi bir kart varken neden ininal? Kartımdan kalan son 1 TL'yi de 28 Mayıs 28 Haziran Kullanım bedeli diyerek aldı

Daha geçen Akbank'dan 10TL attım. Kesmedi. Ayrıca ininalin kampanyalarında ATM'de ücretsiz falan yazıyordu.

Sadece Akbank'a özel zaten.

İninal'de elektrik su faturası falan ödenebildiği için parayı içerde saklamak mantıksız.

İçerde durmasına gerek yok öbür ay işiniz çıkıp para yüklediğinizde yine kesiyor 2TL.

Sadece akbanka özel zaten.

İçerde durmasına gerek yok öbür ay işiniz çıkıp para yüklediğinizde yine kesiyor 2TL.
Tamam zaten bende onu diyorum. İçindeki yüklü parayı her ay kesmektense. 3 Ay boş kalsın harcayacağım zaman atarım içine o zaman keser 2TL

Papara gibi bir kart varken neden ininal? Kartımdan kalan son 1 TL'yi de 28 Mayıs 28Haziran Kullanım bedeli diyerek aldı

Zaten ben ininalı öylesine aldım 2 ay önce 2 kere İnternet'te kulandım hiç dışarıda kullanmadım Papara'yı 1 ay önce gördüm ama almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…