Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 4 Temmuz 2021 #11 Emre SÜRER dedi: Bunu bilmiyordum. Ama olsun yine de her ay başında kesinti yapması saçma. Ve papara'da cashback gibi özellikler de var. Yine de ininal önermem. Genişletmek için tıkla... Kesinti yapması zaten çoğu kişiye zararı yoktur diye düşünüyorum. Zaten para atıp harcıyoruz elektirik su faturası için almak saçma.
Emre SÜRER dedi: Bunu bilmiyordum. Ama olsun yine de her ay başında kesinti yapması saçma. Ve papara'da cashback gibi özellikler de var. Yine de ininal önermem. Genişletmek için tıkla... Kesinti yapması zaten çoğu kişiye zararı yoktur diye düşünüyorum. Zaten para atıp harcıyoruz elektirik su faturası için almak saçma.
3 380721 Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.601 Çözümler 2 4 Temmuz 2021 #12 Furkanalgida dedi: Bir kere şokta yatırdım 2 tl kesti sonrası da ATM lerde yüklediğim için kesmedi. Genişletmek için tıkla... İşlem ücreti 2 tl kesiyor.
Furkanalgida dedi: Bir kere şokta yatırdım 2 tl kesti sonrası da ATM lerde yüklediğim için kesmedi. Genişletmek için tıkla... İşlem ücreti 2 tl kesiyor.
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.959 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2021 #13 Falsey dedi: Kesinti yapması zaten çoğu kişiye zararı yoktur diye düşünüyorum. Zaten para atıp harcıyoruz elektirik su faturası için almak saçma. Genişletmek için tıkla... Elektrik su faturası ne alaka?
Falsey dedi: Kesinti yapması zaten çoğu kişiye zararı yoktur diye düşünüyorum. Zaten para atıp harcıyoruz elektirik su faturası için almak saçma. Genişletmek için tıkla... Elektrik su faturası ne alaka?
M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 4 Temmuz 2021 #14 Furkanalgida dedi: Başlıktaki soru. Genişletmek için tıkla... Hocam ininal sadece oyun kartı değildir ister şok ister A-101 ister BİM her yerde kullanabilirsiniz Visa olan her yerde her türlü harcama yapabilirsiniz.
Furkanalgida dedi: Başlıktaki soru. Genişletmek için tıkla... Hocam ininal sadece oyun kartı değildir ister şok ister A-101 ister BİM her yerde kullanabilirsiniz Visa olan her yerde her türlü harcama yapabilirsiniz.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 4 Temmuz 2021 #15 380721 dedi: Kesiyor. Genişletmek için tıkla... Daha geçen AkBank'dan 10TL attım. Kesmedi. Ayrıca ininalin kampanyalarında ATM'de ücretsiz falan yazıyordu.
380721 dedi: Kesiyor. Genişletmek için tıkla... Daha geçen AkBank'dan 10TL attım. Kesmedi. Ayrıca ininalin kampanyalarında ATM'de ücretsiz falan yazıyordu.
3 380721 Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.601 Çözümler 2 4 Temmuz 2021 #16 Papara gibi bir kart varken neden ininal? Kartımdan kalan son 1 TL'yi de 28 Mayıs 28 Haziran Kullanım bedeli diyerek aldı
Papara gibi bir kart varken neden ininal? Kartımdan kalan son 1 TL'yi de 28 Mayıs 28 Haziran Kullanım bedeli diyerek aldı
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 4 Temmuz 2021 #17 Emre SÜRER dedi: Elektrik su faturası ne alaka? Genişletmek için tıkla... İninal'de elektirik su faturası falan ödenebildiği için parayı içerde saklamak mantıksız.
Emre SÜRER dedi: Elektrik su faturası ne alaka? Genişletmek için tıkla... İninal'de elektirik su faturası falan ödenebildiği için parayı içerde saklamak mantıksız.
E Ekrem taha Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 787 Çözümler 2 4 Temmuz 2021 #18 Falsey dedi: Daha geçen Akbank'dan 10TL attım. Kesmedi. Ayrıca ininalin kampanyalarında ATM'de ücretsiz falan yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Sadece Akbank'a özel zaten. Falsey dedi: İninal'de elektrik su faturası falan ödenebildiği için parayı içerde saklamak mantıksız. Genişletmek için tıkla... İçerde durmasına gerek yok öbür ay işiniz çıkıp para yüklediğinizde yine kesiyor 2TL.
Falsey dedi: Daha geçen Akbank'dan 10TL attım. Kesmedi. Ayrıca ininalin kampanyalarında ATM'de ücretsiz falan yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Sadece Akbank'a özel zaten. Falsey dedi: İninal'de elektrik su faturası falan ödenebildiği için parayı içerde saklamak mantıksız. Genişletmek için tıkla... İçerde durmasına gerek yok öbür ay işiniz çıkıp para yüklediğinizde yine kesiyor 2TL.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 4 Temmuz 2021 #19 Ekrem taha dedi: Sadece akbanka özel zaten. İçerde durmasına gerek yok öbür ay işiniz çıkıp para yüklediğinizde yine kesiyor 2TL. Genişletmek için tıkla... Tamam zaten bende onu diyorum. İçindeki yüklü parayı her ay kesmektense. 3 Ay boş kalsın harcayacağım zaman atarım içine o zaman keser 2TL
Ekrem taha dedi: Sadece akbanka özel zaten. İçerde durmasına gerek yok öbür ay işiniz çıkıp para yüklediğinizde yine kesiyor 2TL. Genişletmek için tıkla... Tamam zaten bende onu diyorum. İçindeki yüklü parayı her ay kesmektense. 3 Ay boş kalsın harcayacağım zaman atarım içine o zaman keser 2TL
Furkanalgida Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #20 380721 dedi: Papara gibi bir kart varken neden ininal? Kartımdan kalan son 1 TL'yi de 28 Mayıs 28Haziran Kullanım bedeli diyerek aldı Genişletmek için tıkla... Zaten ben ininalı öylesine aldım 2 ay önce 2 kere İnternet'te kulandım hiç dışarıda kullanmadım Papara'yı 1 ay önce gördüm ama almadım.
380721 dedi: Papara gibi bir kart varken neden ininal? Kartımdan kalan son 1 TL'yi de 28 Mayıs 28Haziran Kullanım bedeli diyerek aldı Genişletmek için tıkla... Zaten ben ininalı öylesine aldım 2 ay önce 2 kere İnternet'te kulandım hiç dışarıda kullanmadım Papara'yı 1 ay önce gördüm ama almadım.