Hüseyin kenan Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 325 Çözümler 1 31 Aralık 2024 #1 ininal Kart ile Spotify almaya çalıştım ama hata veriyor. Nasıl cozerim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2024
TEKNİK ÇÖZÜM Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 135 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #2 Merhaba ben yaptım sizde ne tür bir hata verdi. Artı 0 Eksi
KS KS Hüseyin kenan Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 325 Çözümler 1 31 Aralık 2024 #3 TEKNİK ÇÖZÜM dedi: Merhaba ben yaptım sizde ne tür bir hata verdi. Genişletmek için tıkla... Ödeme yapılamadı lütfen farklı bir kart kullanin. Artı 0 Eksi
TEKNİK ÇÖZÜM dedi: Merhaba ben yaptım sizde ne tür bir hata verdi. Genişletmek için tıkla... Ödeme yapılamadı lütfen farklı bir kart kullanin.
TEKNİK ÇÖZÜM Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 135 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #4 Hüseyin kenan dedi: Ödeme yapılamadı lütfen farklı bir kart kullanin. Genişletmek için tıkla... Bakiye var mı içinde. Artı 0 Eksi
Hüseyin kenan dedi: Ödeme yapılamadı lütfen farklı bir kart kullanin. Genişletmek için tıkla... Bakiye var mı içinde.
KS KS Hüseyin kenan Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 325 Çözümler 1 31 Aralık 2024 #5 TEKNİK ÇÖZÜM dedi: Bakiye var mı içinde. Genişletmek için tıkla... Var 3 ay ücretsiz premium alacaktım. Artı 0 Eksi
TEKNİK ÇÖZÜM dedi: Bakiye var mı içinde. Genişletmek için tıkla... Var 3 ay ücretsiz premium alacaktım.
TEKNİK ÇÖZÜM Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 135 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #6 Hüseyin kenan dedi: Hüseyin kenan dedi: Var 3 ay ücretsiz premium alacaktım. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Play Store veya App Store'ye kartı kaydettinizmi? Artı 0 Eksi
Hüseyin kenan dedi: Hüseyin kenan dedi: Var 3 ay ücretsiz premium alacaktım. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Play Store veya App Store'ye kartı kaydettinizmi?
KS KS Hüseyin kenan Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 325 Çözümler 1 31 Aralık 2024 #7 TEKNİK ÇÖZÜM dedi: Play Store veya App Store'ye kartı kaydettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
TEKNİK ÇÖZÜM dedi: Play Store veya App Store'ye kartı kaydettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 31 Aralık 2024 #8 Ben genelde sanal kart açıp devam ederim bu tarz durumlarda ama ininalda var mı bilmiyorum. Varsa deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Ben genelde sanal kart açıp devam ederim bu tarz durumlarda ama ininalda var mı bilmiyorum. Varsa deneyebilirsin.
KS KS Hüseyin kenan Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 325 Çözümler 1 31 Aralık 2024 #9 Keremmss dedi: Ben genelde sanal kart açıp devam ederim bu tarz durumlarda ama ininalda var mı bilmiyorum. Varsa deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ilk denediğimde Google'dan bulduğum rastgele kart bilgilreinden girdim oradan hesap bloke olmuş olmasin. Artı 0 Eksi
Keremmss dedi: Ben genelde sanal kart açıp devam ederim bu tarz durumlarda ama ininalda var mı bilmiyorum. Varsa deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ilk denediğimde Google'dan bulduğum rastgele kart bilgilreinden girdim oradan hesap bloke olmuş olmasin.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 31 Aralık 2024 #10 Hüseyin kenan dedi: Hocam ben ilk denediğimde Google'dan bulduğum rastgele kart bilgilreinden girdim oradan hesap bloke olmuş olmasin. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum maalesef. Zaten ücretsiz olan bir şey için neden rastgele kart girdin ki? Artı 0 Eksi
Hüseyin kenan dedi: Hocam ben ilk denediğimde Google'dan bulduğum rastgele kart bilgilreinden girdim oradan hesap bloke olmuş olmasin. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum maalesef. Zaten ücretsiz olan bir şey için neden rastgele kart girdin ki?