Yatırım gibi şeyler +18 Dostum. Ben banka hesabım olmasına rağmen hiç bir şey yapamıyorum bankanın uygulamasından. Halka arz alayım dedim arada bir izin vermedi. Altına falan izin veriyor sadece onada dağlar kadar komisyon alıyor. Eğer BTC LTC vb. alacaksan illa sana Exodus önerebilirim. Sadece Mail şifre istiyor o kadar.
Bunu neden söyledim diyecek olursan eğer, BTC gibi para birimi alıp bu şekilde kumar oynayabilirsin. Fakat parayı çekeceğin zaman ise Exodus dan Tanıdığın ailenin vs. Binance tarzı hesabına transfer edip komisyonsuz şekilde oradan da iban yolu ile bankaya çekmen gerekiyor. Diğer türlü ise CSGO, RUST Skini alarak paraya çeviren discord sunucuları var fakat mesela Dolar olarak sana 300 dolar verecek ise o çeviren adamlar sana İninal, Papara ile parasını atıyor fakat 300 yerine 230 falan atıyor deli gibi yarısını alıyor diyim. Sana önerebileceğim yol ilk söylediğim fakat sakın kumar oynama. Çünkü inan kazandırmıyor bıraktım ben. Kazandırması için rahat 20-30K para atman gerek. 5TL 5TL girersen sadece kumar sitesine 5tl 5tl kazandırmış olursun. Demem o ki kumar zengin işi boş ver