K kemandar Hectopat Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 4 3 Mayıs 2018 #11 rubarovan21 dedi: İninal Müşteri Hizmetlerini ararsan yardımcı olurlar buraya yazman düzeltmez bu durumu. Genişletmek için tıkla... adamlar po kadar çoklafı dolandırıyor ki aradığına pişman oluyorsun
rubarovan21 dedi: İninal Müşteri Hizmetlerini ararsan yardımcı olurlar buraya yazman düzeltmez bu durumu. Genişletmek için tıkla... adamlar po kadar çoklafı dolandırıyor ki aradığına pişman oluyorsun
rubarovan21 Megapat Katılım 11 Haziran 2017 Mesajlar 489 Çözümler 3 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2018 #12 kemandar dedi: adamlar po kadar çoklafı dolandırıyor ki aradığına pişman oluyorsun Genişletmek için tıkla... Çoğu müşteri hizmetleri öyle fakat aramaktan başka çare yok. Ben aradım sorunumu çözdüler. Benimde fazladan ücret alınıyordu.
kemandar dedi: adamlar po kadar çoklafı dolandırıyor ki aradığına pişman oluyorsun Genişletmek için tıkla... Çoğu müşteri hizmetleri öyle fakat aramaktan başka çare yok. Ben aradım sorunumu çözdüler. Benimde fazladan ücret alınıyordu.
RodinHills Hectopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 82 4 Mayıs 2018 #13 Daha önce bunu yaşamış birini görmüştüm, gerçek değil o bildiğim kadarıyla. İninal kartlarda bakiyenin sıfırın altına inmesi gibi bir olay yok.
Daha önce bunu yaşamış birini görmüştüm, gerçek değil o bildiğim kadarıyla. İninal kartlarda bakiyenin sıfırın altına inmesi gibi bir olay yok.
K kemandar Hectopat Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 4 7 Mayıs 2018 #14 arkadaşlar ininalla iletişime geçip sıkıntıyı çözdüm
rubarovan21 Megapat Katılım 11 Haziran 2017 Mesajlar 489 Çözümler 3 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2018 #15 kemandar dedi: arkadaşlar ininalla iletişime geçip sıkıntıyı çözdüm Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünü neyden kaynaklandığını da buraya belirtirsen, sorun olursa arkadaşlar burdan bakıp sorunlarına çözüm bulmuş olurlar.
kemandar dedi: arkadaşlar ininalla iletişime geçip sıkıntıyı çözdüm Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünü neyden kaynaklandığını da buraya belirtirsen, sorun olursa arkadaşlar burdan bakıp sorunlarına çözüm bulmuş olurlar.