2 29028 Kilopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 1.045 Makaleler 2 Çözümler 8 10 Aralık 2021 #11 Keremmxo78 dedi: Dediğim gibi çok şeye abone olmuştum. Acaba ininal kartıma kayıtlı abonelikleri görünteleyebiliyor muyum? Eğer görüntülryebilirsem nereden yapacağım? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri çağrı merkezini arayın. Kartınıza ait tüm otomatik ödeme talimatlarını iptal ettirin
Keremmxo78 dedi: Dediğim gibi çok şeye abone olmuştum. Acaba ininal kartıma kayıtlı abonelikleri görünteleyebiliyor muyum? Eğer görüntülryebilirsem nereden yapacağım? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri çağrı merkezini arayın. Kartınıza ait tüm otomatik ödeme talimatlarını iptal ettirin
TheKillerOfYou1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #12 Keremmxo78 dedi: Dediğim gibi çok şeye abone olmuştum. Acaba ininal kartıma kayıtlı abonelikleri görünteleyebiliyor muyum? Eğer görüntülryebilirsem nerden yapacağım? Genişletmek için tıkla... İninal kartınızı iptal edin, 5 liraya yenisini alın.
Keremmxo78 dedi: Dediğim gibi çok şeye abone olmuştum. Acaba ininal kartıma kayıtlı abonelikleri görünteleyebiliyor muyum? Eğer görüntülryebilirsem nerden yapacağım? Genişletmek için tıkla... İninal kartınızı iptal edin, 5 liraya yenisini alın.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.291 Makaleler 3 Çözümler 61 10 Aralık 2021 #13 TheKillerOfYou1 dedi: İninal kartınızı iptal edin, 5 liraya yenisini alın. Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Para yoksa çekemez.
TheKillerOfYou1 dedi: İninal kartınızı iptal edin, 5 liraya yenisini alın. Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Para yoksa çekemez.
TheKillerOfYou1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #14 SiyahPassat dedi: Gerek yok. Para yoksa çekemez. Genişletmek için tıkla... Arkadaş hiç mi para yatırmayacak İninal'a?
SiyahPassat dedi: Gerek yok. Para yoksa çekemez. Genişletmek için tıkla... Arkadaş hiç mi para yatırmayacak İninal'a?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.291 Makaleler 3 Çözümler 61 10 Aralık 2021 #15 TheKillerOfYou1 dedi: Arkadaş hiç mi para yatırmayacak ıninal'a? Genişletmek için tıkla... O zaman yenisini alır. Para yüklediği zaman çekileceğini biliyor olmalı. Yenisini alabilir harcama yapmak için.
TheKillerOfYou1 dedi: Arkadaş hiç mi para yatırmayacak ıninal'a? Genişletmek için tıkla... O zaman yenisini alır. Para yüklediği zaman çekileceğini biliyor olmalı. Yenisini alabilir harcama yapmak için.