İninal Kartta Ödeme Yapabilmek İçin Üye Olmak Şart mı?

umut69

Kilopat
2 yıl önce ininal kart çıkartmıştım. Kartın nerede olduğunu bilmiyorum. O kartla T.C kimliğimle kayıt olmuştum. Bugün yeni bir ininal kart çıkardım fakat şuan kayıt olmaya çalışırken zaten bu T.C kimlik ile kayıt var diyor. Ne yapmalıyım? Ödeme yapabilmem için üye olmam şart mı?

Hayır, kart bilgilerin lazım gerisine gerek yok. Üye olmak kartını kişileştirmen için zorunlu bir şey değil.

@Cruslan 'ın da dediği gibi. 3 adete kadar kart çıkartabiliniyor bir kimliğe. Önceki kartı caddeye sokağa düşürmediğine eminsen sorun çıkartmaz.

İninal kartı özelleştirmeden sadece 1 kere yükleme yapabilirsiniz. 2. yükleme için kartı özelleştirmeniz zorunlu. İninal.com veya İninal Cüzdan uygulamasından TC kimlik numaranızla kayıt olduğunuz hesaba giriş yapıp kartınızı özelleştirebilirsiniz.

TC kimlik numaramla kayıt olduğum hesabın şifresini ve e mailini hatırlamıyorum.

konu sahibinin demek istediği şeyi yanlış anladınız yoksa ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ama. 2 yıl önce o kart için açtığı hesaba girebilmesi lazım ki yeni aldığı bu kartı ekleyip eskisini kayetmişse silmesi gerekli
TC kimlik numaramla kayıt olduğum hesabın şifresini ve e mailini hatırlamıyorum.
ininal müşteri hizmetlerini arayınız. kendiniz olduğunu onayladıklarından sonra sizi yönlendiriceklerdir.

Gecenin bu saatinde aramak istemedim. Belki ben bir şeylerde yanlışlık yapıyorumdur diye. Konu açtım. Yarın ilk işim müşteri hizmetlerini aramak olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…