İninal karttan para çekilebilir mi?

Berat Yaman

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba kullanmış olduğum ininal kartın içindeki parayı çekebilir miyim?

İninial karttan para çekilemiyor diye biliyorum ancak Paypal Nakit karttan para çekilebiliyor. Çektiğiniz yere göre yanlış hatırlamıyorsam 1 TL veya 5 TL alınıyor olması lazım.

Arkadaşım ininal kartın ziraat bankasında çalışıp çalışmadığını anlamak için kartı soktu ve ininal şifresini istedi o da yazdı ve para çekme seçeneği geldi ama para yatırma seçeneği gelmedi. Bir deneyin isterseniz.

@AYBERKB Ziraat bankası hemen evimizin altında ATM ye gidip deneyeceğim. Eğer çekilebiliyorsa gerçekten çok iyi olacak.

@AYBERKB Çekilemiyor.

Üzüldüm para çekme seçeneğini görünce para çekilir zannetmiştim.

ininalı Bilmem ama Paypal'dan Çekiliyor günlük 300 TL Sınır ve Teb ATM'lerden Çekersen Ek Ücret Kesmiyor Ne kadar Çekersen o kadar veriyor senden para almıyor Git Paypal al rahatla

Hiç anlayamıyorum ininal'ı Kendi Paranı Nasıl çekemiyorsunki SAÇMA değilmi

Paypal kartı alıcam ve biryere üye olucam ama üyelik yerinde mastercard debid ve mastercard credit yazıyor birini işaretlemem gerekiyor.Hangisini işaretlicem kartta yazmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…