İyi akşamlar çok uzun süredir ininal kullanmıyorum. İninal kartımdaki parayı Papara'daki gibi ATM'lerden çekebiliyor muyum? ininal Kart'ım yeni kart.
İyi akşamlar çok uzun süredir ininal kullanmıyorum. İninal kartımdaki parayı Papara'daki gibi ATM'lerden çekebiliyor muyum? ininal Kart'ım yeni kart.
Evet çekebiliyorsunuz.
çok uzun süredir kullanmıyorsanız, o para hala orada durmuyor olabilir.
Hepsinden çekebiliyorsun ama belli bir miktar para kesiyor diye biliyorum. Tosla kart daha iyi.Anladım peki hangi ATM'lerden çekebilirim ve maximum ne kadar çekebilirim onlar hakkında bilginiz var mı?
Hayır ya buraya yazmak yerine sadece google bu soruyu sorsan coktan bulmustun bizim milletimiz haziri cok seviyor.Hazır konu açılmışken bir soru sorayım. Kartımda 3 aydır 0 lira var diyelim. Şimdi para atsam (her ay 2 tl kesiyor ya) o kullanmadığım 3 ay için toplamda 6 tl mi keser? Yoksa sadece 2 mi?
Hayır ya buraya yazmak yerine sadece google bu soruyu sorsan coktan bulmustun bizim milletimiz haziri cok seviyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.