K KediAvcisi Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #1 İninal Mastercard nereden alabilirim kullanılıyor mu sadece 2 el mi var? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2023
Burkicannjr Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 435 Yer Angara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #2 Kanki o ininalin eski kartı kullanamazsın ki illa istiyorsan Mastercard Papara al ister Lite ister Black ben Black aldım isim yazıyor diye Visa idi ama önceden Master'di şimdi yine Master ama bu sefer isim yazmıyorlar.
Kanki o ininalin eski kartı kullanamazsın ki illa istiyorsan Mastercard Papara al ister Lite ister Black ben Black aldım isim yazıyor diye Visa idi ama önceden Master'di şimdi yine Master ama bu sefer isim yazmıyorlar.
bayburak Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 788 Çözümler 3 16 Mayıs 2023 #3 KediAvcisi dedi: İninal Mastercard nereden alabilirim kullanılıyor mu sadece 2 el mi var? Genişletmek için tıkla... şok marketlerde 5 lira gibi bir fiyata vardı diye hatırlıyorum
KediAvcisi dedi: İninal Mastercard nereden alabilirim kullanılıyor mu sadece 2 el mi var? Genişletmek için tıkla... şok marketlerde 5 lira gibi bir fiyata vardı diye hatırlıyorum
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.497 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #4 KediAvcisi dedi: İninal Mastercard nereden alabilirim kullanılıyor mu sadece 2 el mi var? Genişletmek için tıkla... O eski versiyondu şuanda kullanamazsın.
KediAvcisi dedi: İninal Mastercard nereden alabilirim kullanılıyor mu sadece 2 el mi var? Genişletmek için tıkla... O eski versiyondu şuanda kullanamazsın.
Burkicannjr Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 435 Yer Angara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #5 bayburak dedi: Şok marketlerde 5 lira gibi bir fiyata vardı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Visa kanka o
bayburak dedi: Şok marketlerde 5 lira gibi bir fiyata vardı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Visa kanka o