ininal mi Papara mı?

Selamünaleyküm Ininal'den Papara'ya geçmeyi düşünüyorum. Sizce değer mi? Bir de Papara Black Card'daki sözleşme nedir?
her türlü papara işlem ücretleri ve limit açısından daha rahat edersin hem kart şekli de daha cezbedici yeni kartlar o kadar iyi olmasa da papara candır ininal cebinden çalar

Bende geçeceğim acaba Papara nerelerde satılıyor? Biliyorum bu konunun altına yazmamam lazım ama bunun için konu açmaya gerek duymadım.

Papara'nın uygulamasından veya web sitesinden Black Card'a başvur üzerinde kendi adın soyadın yazacak ve bana 1 haftada geldi.

Sanal kart oluşturabilirsiniz. Ayrıca tüm fiziksel kartlarını, adresinize kadar ücretsiz yolluyorlar. Adresinize gelince sözleşmeye imza atmanız gerekiyor. Sunduğu avantajlar vb. daha iyi diyebilirim.

Bende geçeceğim acaba papara nerelerde satılıyor? Biliyorum bu konunun altına yazmamam lazım ama bunun için konu açmaya gerek duymadım.
Ya sitesinden sipariş vereçeksiniz.(Limiti daha yüksek.Daha iyi özellikleri var)Yada D&R gidip alabirsiniz.(Limiti daha az.Özelikleri az)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…