LocalNet Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 263 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #1 ininal Kart aldım ancak uygulama üzerinden kayıt olmadım. Sizce ininal Kart'ı aktifleştirmeli miyim yoksa Papara mı almalıyım?
ininal Kart aldım ancak uygulama üzerinden kayıt olmadım. Sizce ininal Kart'ı aktifleştirmeli miyim yoksa Papara mı almalıyım?
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.720 Çözümler 28 Yer Sancaktepe, İstanbul 31 Mayıs 2023 #2 Papara daha avantajlı ve güzel. Arayüzü kullanışlı.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.887 Çözümler 7 31 Mayıs 2023 #3 LocalNet dedi: ininal Kart aldım ancak uygulama üzerinden kayıt olmadım. Sizce ininal Kart'ı aktifleştirmeli miyim yoksa Papara mı almalıyım? Genişletmek için tıkla... Papara kessinlikle hem ininal gibi para kesmiyor hem cash pack var.
LocalNet dedi: ininal Kart aldım ancak uygulama üzerinden kayıt olmadım. Sizce ininal Kart'ı aktifleştirmeli miyim yoksa Papara mı almalıyım? Genişletmek için tıkla... Papara kessinlikle hem ininal gibi para kesmiyor hem cash pack var.
ScarlettJohansson Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 942 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 3050 Tİ 8 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Video Editör 31 Mayıs 2023 #4 LocalNet dedi: ininal Kart aldım ancak uygulama üzerinden kayıt olmadım. Sizce ininal Kart'ı aktifleştirmeli miyim yoksa Papara mı almalıyım? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de Papara almalısın ininala ve diğer kartlara göre çok kullanışlı.
LocalNet dedi: ininal Kart aldım ancak uygulama üzerinden kayıt olmadım. Sizce ininal Kart'ı aktifleştirmeli miyim yoksa Papara mı almalıyım? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de Papara almalısın ininala ve diğer kartlara göre çok kullanışlı.
3 396162 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 903 Çözümler 2 31 Mayıs 2023 #5 LocalNet dedi: ininal Kart aldım ancak uygulama üzerinden kayıt olmadım. Sizce ininal Kart'ı aktifleştirmeli miyim yoksa Papara mı almalıyım? Genişletmek için tıkla... Papara geç düşünmeye bile gerek yok.
LocalNet dedi: ininal Kart aldım ancak uygulama üzerinden kayıt olmadım. Sizce ininal Kart'ı aktifleştirmeli miyim yoksa Papara mı almalıyım? Genişletmek için tıkla... Papara geç düşünmeye bile gerek yok.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 31 Mayıs 2023 #8 İninalın elle tutulur hiçbir yanı yok kesinlikle papara.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.555 Makaleler 1 Çözümler 38 31 Mayıs 2023 #9 İninal para sömürmekten başka bir şey yapmıyor. İşlem yaparken ayrı ücret, aylık kesintiler, para yatırırken ayrı ücret ödüyorsun.
İninal para sömürmekten başka bir şey yapmıyor. İşlem yaparken ayrı ücret, aylık kesintiler, para yatırırken ayrı ücret ödüyorsun.
Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.451 Çözümler 2 31 Mayıs 2023 #10 Papara kesinlikle. İninal yükleme anında 2 TL kesiyor ve aylık kullanımda ise 2 TL ücret kesiyor.