R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 26 Ağustos 2021 #21 merteknn dedi: İninalda böyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Markete gidip para yüklemiyor musunuz hocam?
merteknn dedi: İninalda böyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Markete gidip para yüklemiyor musunuz hocam?
merteknn Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.368 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo IdeaPad Gaming 3 | Ryzen 7 5800H | RTX 3050 85 Watt | 16 GB 3200 Mhz RAM | WD SN530,SN570 1.5 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2021 #22 R.B.D dedi: Markete gidip para yüklemiyor musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam limitli kart diye bir sistem yok. Bunlar para kartı. Yükledikçe harcayabiliyorsun.
R.B.D dedi: Markete gidip para yüklemiyor musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam limitli kart diye bir sistem yok. Bunlar para kartı. Yükledikçe harcayabiliyorsun.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 26 Ağustos 2021 #23 merteknn dedi: Hocam limitli kart diye bir sistem yok. Bunlar para kartı. Yükledikçe harcayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Onu diyorum hocam. Sanal kart yapsanız limiti istediğiniz gibi belirlersiniz. Markete gidip para yükleme derdi yok, komisyon derdi yok. ✌ Bu sistemi çok mantıksız buluyorum o yüzden. Hem uğraş para yüklemeye, hem de komisyon kessin.
merteknn dedi: Hocam limitli kart diye bir sistem yok. Bunlar para kartı. Yükledikçe harcayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Onu diyorum hocam. Sanal kart yapsanız limiti istediğiniz gibi belirlersiniz. Markete gidip para yükleme derdi yok, komisyon derdi yok. ✌ Bu sistemi çok mantıksız buluyorum o yüzden. Hem uğraş para yüklemeye, hem de komisyon kessin.
464718 Decipat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 26 Ağustos 2021 #24 merteknn dedi: Bu sabah itibarıyla ininal mobil uygulamasının arayüzü her şeyiyle değişti. Ben beğenmedim fazla. Kartın renkleriyle zıt olmuş. Papara'ya benzemiş. Eki Görüntüle 1148953 Genişletmek için tıkla... Hocam zaten belliydi ben konu açmıştım.
merteknn dedi: Bu sabah itibarıyla ininal mobil uygulamasının arayüzü her şeyiyle değişti. Ben beğenmedim fazla. Kartın renkleriyle zıt olmuş. Papara'ya benzemiş. Eki Görüntüle 1148953 Genişletmek için tıkla... Hocam zaten belliydi ben konu açmıştım.