İninal ne zaman açılacak?

maliii

Centipat
Daha fazla  
Uygulamaya girdim görselde ki uyarı geldi. İşlem yapılmıyor. Bunun sebebi ne, ne zaman düzelir?

Bende bilmiyorum işleri hızlandırdık diyorlardı Tosla'ya geçtim onda da eski kartımı kaldıramıyorum şu an desteğe yazıyorum kimse bakmıyor.

Merkez bankası tüm faaliyet izinlerini durdurdu. Geri açarlar mı, içinde parası olanlar ne yapacak belirsiz.
Eğer geri açılmazsa, PayPal gibi iade yaparlar. Bazıları devlet paraya el koyar diyor ama öyle bir durum yok.

Eğer geri açılmazsa, PayPal gibi iade yaparlar. Bazıları devlet paraya el koyar diyor ama öyle bir durum yok.

Devlet kala kala benim 200 kağıda göz dikmez herhalde.

Eğer uzun sürer ise o paranın değeri kalmaz açılana kadar. Papara kullanmak daha mantıklı şu an.

Önceden Papara hesabım yoktu açmak istedim ininalden kapatılınca yaşım 16 ondan hesap doğrulama falan istedi yok kimliğinde fotoğraf olması lazım falan bende de yoktu şu an hiçbir kart kullanamıyorum var mı kimliksiz sanal kartı olan bir firma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…