maliii Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #1 Uygulamaya girdim görselde ki uyarı geldi. İşlem yapılmıyor. Bunun sebebi ne, ne zaman düzelir?
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.716 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #2 Bende bilmiyorum işleri hızlandırdık diyorlardı Tosla'ya geçtim onda da eski kartımı kaldıramıyorum şu an desteğe yazıyorum kimse bakmıyor.
Bende bilmiyorum işleri hızlandırdık diyorlardı Tosla'ya geçtim onda da eski kartımı kaldıramıyorum şu an desteğe yazıyorum kimse bakmıyor.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.840 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 31 Mart 2025 #3 İninal'a ne oldu? Evet başlıktaki gibi ininaldan son 3 gündür kimse alım-satım-para gönderme-para isteme yapamıyor. Bunun nedenini bilen var mı? www.technopat.net
İninal'a ne oldu? Evet başlıktaki gibi ininaldan son 3 gündür kimse alım-satım-para gönderme-para isteme yapamıyor. Bunun nedenini bilen var mı? www.technopat.net
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.055 Çözümler 40 31 Mart 2025 #4 maliii dedi: Uygulamaya girdim görselde ki uyarı geldi. İşlem yapılmıyor. Bunun sebebi ne, ne zaman düzelir? Eki Görüntüle 2458087 Genişletmek için tıkla... Merkez bankası tüm faaliyet izinlerini durdurdu. Geri açarlar mı, içinde parası olanlar ne yapacak belirsiz.
maliii dedi: Uygulamaya girdim görselde ki uyarı geldi. İşlem yapılmıyor. Bunun sebebi ne, ne zaman düzelir? Eki Görüntüle 2458087 Genişletmek için tıkla... Merkez bankası tüm faaliyet izinlerini durdurdu. Geri açarlar mı, içinde parası olanlar ne yapacak belirsiz.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.287 Makaleler 3 Çözümler 84 31 Mart 2025 #5 Ahmt1 dedi: Merkez bankası tüm faaliyet izinlerini durdurdu. Geri açarlar mı, içinde parası olanlar ne yapacak belirsiz. Genişletmek için tıkla... Eğer geri açılmazsa, PayPal gibi iade yaparlar. Bazıları devlet paraya el koyar diyor ama öyle bir durum yok.
Ahmt1 dedi: Merkez bankası tüm faaliyet izinlerini durdurdu. Geri açarlar mı, içinde parası olanlar ne yapacak belirsiz. Genişletmek için tıkla... Eğer geri açılmazsa, PayPal gibi iade yaparlar. Bazıları devlet paraya el koyar diyor ama öyle bir durum yok.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.055 Çözümler 40 31 Mart 2025 #6 Maxtoric dedi: Eğer geri açılmazsa, PayPal gibi iade yaparlar. Bazıları devlet paraya el koyar diyor ama öyle bir durum yok. Genişletmek için tıkla... İade ederler para gitmez ama ne zaman ederler orası belirsiz.
Maxtoric dedi: Eğer geri açılmazsa, PayPal gibi iade yaparlar. Bazıları devlet paraya el koyar diyor ama öyle bir durum yok. Genişletmek için tıkla... İade ederler para gitmez ama ne zaman ederler orası belirsiz.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.287 Makaleler 3 Çözümler 84 31 Mart 2025 #7 Ahmt1 dedi: İade ederler para gitmez ama ne zaman ederler orası belirsiz. Genişletmek için tıkla... Eğer uzun sürer ise o paranın değeri kalmaz açılana kadar. Papara kullanmak daha mantıklı şu an.
Ahmt1 dedi: İade ederler para gitmez ama ne zaman ederler orası belirsiz. Genişletmek için tıkla... Eğer uzun sürer ise o paranın değeri kalmaz açılana kadar. Papara kullanmak daha mantıklı şu an.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.716 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #8 Maxtoric dedi: Eğer geri açılmazsa, PayPal gibi iade yaparlar. Bazıları devlet paraya el koyar diyor ama öyle bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Devlet kala kala benim 200 kağıda göz dikmez herhalde.
Maxtoric dedi: Eğer geri açılmazsa, PayPal gibi iade yaparlar. Bazıları devlet paraya el koyar diyor ama öyle bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Devlet kala kala benim 200 kağıda göz dikmez herhalde.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.287 Makaleler 3 Çözümler 84 31 Mart 2025 #9 İstanbul Trip dedi: Devlet kala kala benim 200 kağıda göz dikmez herhalde. Genişletmek için tıkla... Senin gibi kaç yüz bin insan olduğunu var sayarsa o 200 büyük rakamlara gidiyor. Ama devlet ona el koymaz. Sonuçta para Ininal'a ait değil.
İstanbul Trip dedi: Devlet kala kala benim 200 kağıda göz dikmez herhalde. Genişletmek için tıkla... Senin gibi kaç yüz bin insan olduğunu var sayarsa o 200 büyük rakamlara gidiyor. Ama devlet ona el koymaz. Sonuçta para Ininal'a ait değil.
G Gabriel Barsch Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 625 4 Nisan 2025 #10 Maxtoric dedi: Eğer uzun sürer ise o paranın değeri kalmaz açılana kadar. Papara kullanmak daha mantıklı şu an. Genişletmek için tıkla... Önceden Papara hesabım yoktu açmak istedim ininalden kapatılınca yaşım 16 ondan hesap doğrulama falan istedi yok kimliğinde fotoğraf olması lazım falan bende de yoktu şu an hiçbir kart kullanamıyorum var mı kimliksiz sanal kartı olan bir firma.
Maxtoric dedi: Eğer uzun sürer ise o paranın değeri kalmaz açılana kadar. Papara kullanmak daha mantıklı şu an. Genişletmek için tıkla... Önceden Papara hesabım yoktu açmak istedim ininalden kapatılınca yaşım 16 ondan hesap doğrulama falan istedi yok kimliğinde fotoğraf olması lazım falan bende de yoktu şu an hiçbir kart kullanamıyorum var mı kimliksiz sanal kartı olan bir firma.