İninal ne zaman açılacak?

Yaw Allah aşkına nerden aklına geldi yarıldım
Gerçekten, çocukluğuma döndürdü bu video beni. Çok güldüm, Allah’ta onu güldürsün

Merhaba, ininal Kart aktif hâle geldi. Uygulamada hâlâ açılacak olmasına aldanmayın, hesabınız doğrulanmış ise paranızı başka bir hesabınıza taşıyabilirsiniz. Bunun için, İninal'e giriş yapıp Transfer / Fast işlemleri / Para Gönder / Fast ile gönder kısmından paranızı başka hesabınıza gönderebilirsiniz, eğer hesabınız doğrulanmamış ise ATM ile para çekmeyi deneyiniz

Daha detaylı anlatırmısınız benim hesap doğrulama zorunlu olmadığı zaman açmıştım ve doğrulama zorunlu kılmamıştı paramı kullanabilirmiyim

Daha detaylı anlatırmısınız benim hesap doğrulama zorunlu olmadığı zaman açmıştım ve doğrulama zorunlu kılmamıştı paramı kullanabilirmiyim
İninal’de para transferi yapmak için hesabının doğrulanmış olması zorunlu ancak ATM üzerinden para çekmek için doğrulanmış olmasına gerek var mı onu bilmiyorum. Kesin olarak bildiğim tek konu şu hesap doğrulanmış ise paranızı İban üzerinden başka bir hesabınıza aktarabilirsiniz.

İnternet üzerinden satın alım yapabilirmiyim

Denemeden bilemezsiniz, ben denemedim o yüzden bilmiyorum. Ancak deneyip buraya yazarsanız herkes bilgilenmiş olur.

Bu konu hakkında ininal henüz bir açıklama yapmadı, ben sabah şans eseri fark ettim bu durumu
Deneyip yazacağım

ATM'den para çekebilir doğrulamadanda. Ancak transfer işlemini yapamıyorum ben gidip denemek lazım.

Denemeden bilemezsiniz, ben denemedim o yüzden bilmiyorum. Ancak deneyip buraya yazarsanız herkes bilgilenmiş olur.

Bu konu hakkında ininal henüz bir açıklama yapmadı, ben sabah şans eseri fark ettim bu durumu

Denedim hesabım doğrulanmış bir hesap ve transfer işlemi gerçekleştirilemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…