A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.628 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #61 theumtkyd dedi: Sizin yaşınız kaçtı hocam ve TL Kartı mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 15'im hocam ve hayir is bankasi ilk imza kartini kullaniyorum. EFT ve havale kisitlamasi var sadece, onun disinda super bir kart.
theumtkyd dedi: Sizin yaşınız kaçtı hocam ve TL Kartı mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 15'im hocam ve hayir is bankasi ilk imza kartini kullaniyorum. EFT ve havale kisitlamasi var sadece, onun disinda super bir kart.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 21 Mart 2023 #62 anomalynx dedi: 15'im hocam ve hayir is bankasi ilk imza kartini kullaniyorum. EFT ve havale kisitlamasi var sadece, onun disinda super bir kart. Genişletmek için tıkla... Peki hocam işte paparaya, toslaya karşı avantajı nedir ki?
anomalynx dedi: 15'im hocam ve hayir is bankasi ilk imza kartini kullaniyorum. EFT ve havale kisitlamasi var sadece, onun disinda super bir kart. Genişletmek için tıkla... Peki hocam işte paparaya, toslaya karşı avantajı nedir ki?
A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.628 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #63 theumtkyd dedi: Peki hocam işte paparaya, toslaya karşı avantajı nedir ki? Genişletmek için tıkla... Kendine ait IBAN'in var, arkanda is bankasi gibi buyuk bir banka var.
theumtkyd dedi: Peki hocam işte paparaya, toslaya karşı avantajı nedir ki? Genişletmek için tıkla... Kendine ait IBAN'in var, arkanda is bankasi gibi buyuk bir banka var.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 21 Mart 2023 #64 anomalynx dedi: Kendine ait IBAN'in var, arkanda is bankasi gibi buyuk bir banka var. Genişletmek için tıkla... Peki hocam ibana para alıp gönderemediğinden bahsetmiştiniz. O zaman ibanın ne önemi kalıyor ki?
anomalynx dedi: Kendine ait IBAN'in var, arkanda is bankasi gibi buyuk bir banka var. Genişletmek için tıkla... Peki hocam ibana para alıp gönderemediğinden bahsetmiştiniz. O zaman ibanın ne önemi kalıyor ki?
A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.628 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #65 theumtkyd dedi: Peki hocam ibana para alıp gönderemediğinden bahsetmiştiniz. O zaman ibanın ne önemi kalıyor ki? Genişletmek için tıkla... Para alabiliyorsunuz, sadece gonderemiyorsunuz.
theumtkyd dedi: Peki hocam ibana para alıp gönderemediğinden bahsetmiştiniz. O zaman ibanın ne önemi kalıyor ki? Genişletmek için tıkla... Para alabiliyorsunuz, sadece gonderemiyorsunuz.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 21 Mart 2023 #66 anomalynx dedi: Para alabiliyorsunuz, sadece gonderemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler darladım gibi biraz kusura bakmayın
anomalynx dedi: Para alabiliyorsunuz, sadece gonderemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler darladım gibi biraz kusura bakmayın
Pube Megapat Katılım 6 Mayıs 2016 Mesajlar 724 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Aspire 3 A315-59 Intel Core I7-1255U, Intel Iris Xe Graphics. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mart 2023 #67 Albowtross dedi: Yıllardır ininal kullanıyorum. İnsanlar neden beğenmiyor? Genişletmek için tıkla... Bu konuyu okurken bile 2 liram kesildi.
Albowtross dedi: Yıllardır ininal kullanıyorum. İnsanlar neden beğenmiyor? Genişletmek için tıkla... Bu konuyu okurken bile 2 liram kesildi.