B bruhh Decapat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 10 4 Mayıs 2020 #1 Ben FIFA 20 satın almak istiyorum ama İninal kart Origin'de çalışıyor mu bilmiyorum. Eğer bir fikriniz varsa yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2020
Ben FIFA 20 satın almak istiyorum ama İninal kart Origin'de çalışıyor mu bilmiyorum. Eğer bir fikriniz varsa yardımcı olabilir misiniz?
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 4 Mayıs 2020 #3 bruhh dedi: Ben FIFA 20 satın almak istiyorum ama İninal kart Origin'de çalışıyor mu bilmiyorum. Eğer bir fikriniz varsa yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İninal, Visa logosunu gördüğünüz her sitede, bakkalda, markette vs. geçerlidir.
bruhh dedi: Ben FIFA 20 satın almak istiyorum ama İninal kart Origin'de çalışıyor mu bilmiyorum. Eğer bir fikriniz varsa yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İninal, Visa logosunu gördüğünüz her sitede, bakkalda, markette vs. geçerlidir.