İninal paramı göndermedi

Papara komisyon almıyor, kart bedava. Bu adamlar neden para kazanıyor anlamıyorum.

Hocam şöyle izah edeyim. Bankaların çalışma sistemi şöyledir;
Siz bankaya para yükleyince o para direkt olarak bankanın genel para havuzuna düşer. Yani siz parayı kendi hesabınıza sanal olarak yollamış oluyorsunuz ve parayı banka istediği şekilde istediği zaman harcayabiliyor. Bundan dolayı adamların amacı sizi bu tür sistemler ile (cashback, komisyonsuz hizmet) cezbederek parayı kredi kartında tutmak. Bu sayede siz parayı harcayana kadar adamlar parayı istediği şekilde harcayabiliyor.
Bu durum ekonomik krizlerde bütün halkın para çekmesi sonucunda bankaların batması ile açıklanabilir.

Bende şöyle bir anımı anlatayım hazır ininalin kepazeliği konuşulurken. Geçen sene yazın bunların kartı falan değişti biliyorsunuz, siyah oldu şuan paparanın kullandığı gibi. Onlar değiştiği için elimde var olan kartın iptal olduğunu bilmiyordum. Ne bir mesaj, ne bir uyarı hiçbir şey yoktu. Mahalle bakkalından sigara almaya gittim, kartı soktu şifreyi yazdım ne dese beğenirsiniz :) Karta el koy.
Adam bana cins cins bakmaya başladı sanki kartı çalmışım falan. Neyse ki tanıdıktı polisi falan aramadı.
Kartı da vermedi zaten öyle gitti içindeki 50 lirayla.

Arkadaşlar konuyu değiştirmeyin.

Her kafadan bir ses çıkıyor.
Sanır müşteri hizmetlerini arayacağım.
Anında gelmez. 2-4 iş günü beklemeniz gerekebilir. İninal'ın çalıştığı bankaya bağlı.

Para arkadaşa iade edildi ve tekrar denedik bu sefer her şey doğru ama yine göndermediler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı