falconn32 Centipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, arkadaşa para yollamam gerekiyor fakat ininal Plus olması lazımmış. Önceden yoktu böyle bir şey, ininal kullanan ininal kullanana para atabiliyordu. Plus olmadan başka bir hesaba para yollayamaz mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024
Merhaba arkadaşlar, arkadaşa para yollamam gerekiyor fakat ininal Plus olması lazımmış. Önceden yoktu böyle bir şey, ininal kullanan ininal kullanana para atabiliyordu. Plus olmadan başka bir hesaba para yollayamaz mıyım?
M Mehmetylcn03 Centipat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 243 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Şubat 2024 #2 Çözümü bilmiyorum ama size bir sorum olacak. Neden Papara varken ininal kullanıyorsunuz?
ÖylesineBiri01 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 576 Çözümler 4 1 Şubat 2024 #3 Mehmetylcn03 dedi: Çözümü bilmiyorum ama size bir sorum olacak. Neden Papara varken ininal kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Paparayada veli onayı geldi 2023 Nisan ayında Papara hesabı açmıştım veli onayı istedi hesap boş boş duruyor kullanamıyorum.
Mehmetylcn03 dedi: Çözümü bilmiyorum ama size bir sorum olacak. Neden Papara varken ininal kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Paparayada veli onayı geldi 2023 Nisan ayında Papara hesabı açmıştım veli onayı istedi hesap boş boş duruyor kullanamıyorum.
5 572881 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Çözümler 2 1 Şubat 2024 #4 İninal kullanmayın Papara'ya geçin bu saatten sonra.
M Mehmetylcn03 Centipat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 243 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Şubat 2024 #5 ÖylesineBiri01 dedi: Paparayada veli onayı geldi 2023 Nisan ayında Papara hesabı açmıştım veli onayı istedi hesap boş boş duruyor kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Veli onayının gelmesi küçük çocukları kandırıp hesap açtırıyorlar sonra o hesapları başkalarını dolandırmak için kullanıyorlar.
ÖylesineBiri01 dedi: Paparayada veli onayı geldi 2023 Nisan ayında Papara hesabı açmıştım veli onayı istedi hesap boş boş duruyor kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Veli onayının gelmesi küçük çocukları kandırıp hesap açtırıyorlar sonra o hesapları başkalarını dolandırmak için kullanıyorlar.
falconn32 Centipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #6 Mehmetylcn03 dedi: Çözümü bilmiyorum ama size bir sorum olacak. Neden Papara varken ininal kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 572881 dedi: İninal kullanmayın Papara'ya geçin bu saatten sonra. Genişletmek için tıkla... Papara hesabım var kart da sipariş ettim. Ama gelmedi daha. Sanal kart ile oyun alabilir miyim Steam'den.
Mehmetylcn03 dedi: Çözümü bilmiyorum ama size bir sorum olacak. Neden Papara varken ininal kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 572881 dedi: İninal kullanmayın Papara'ya geçin bu saatten sonra. Genişletmek için tıkla... Papara hesabım var kart da sipariş ettim. Ama gelmedi daha. Sanal kart ile oyun alabilir miyim Steam'den.