K Ktrexa Hectopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 95 24 Şubat 2019 #1 Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi İnnial cüzdan arayüzünü yeniledi ve sanırım sanal kart oluşturma kalktı. Çünkü hiçbir yerde sanal kart oluşturmayı bulamadım. Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2019
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi İnnial cüzdan arayüzünü yeniledi ve sanırım sanal kart oluşturma kalktı. Çünkü hiçbir yerde sanal kart oluşturmayı bulamadım. Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2019 #2 Kalkmadı. Siteden de oluşturabilirsin.
Yanlışım Varsa Düzeltin Kilopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2019 #3 Siteden oluşturulabiliyor.
K Ktrexa Hectopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 95 24 Şubat 2019 #4 SanayZockt dedi: Kalkmadı. Siteden de oluşturabilirsin. Genişletmek için tıkla... Mobilden oluşturabiliyor muyuz?
SanayZockt dedi: Kalkmadı. Siteden de oluşturabilirsin. Genişletmek için tıkla... Mobilden oluşturabiliyor muyuz?
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2019 #5 Denemen lazım. Benim 3 kart sınırı doldu.
K Ktrexa Hectopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 95 24 Şubat 2019 #6 SanayZockt dedi: Denemen lazım. Benim 3 kart sınırı doldu. Genişletmek için tıkla... Bulamadım da oluşturma yerini
SanayZockt dedi: Denemen lazım. Benim 3 kart sınırı doldu. Genişletmek için tıkla... Bulamadım da oluşturma yerini
N Nida_ Decapat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 107 Çözümler 3 25 Şubat 2019 #7 ininal cüzdan uygulaması yenilendi. Kayıt ettiğiniz e posta veya gsm numaranıza sadece 1 adet ininal kartınızı ekleyebilirsiniz.
ininal cüzdan uygulaması yenilendi. Kayıt ettiğiniz e posta veya gsm numaranıza sadece 1 adet ininal kartınızı ekleyebilirsiniz.
K Ktrexa Hectopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 95 25 Şubat 2019 #8 Nida_ dedi: ininal cüzdan uygulaması yenilendi. Kayıt ettiğiniz e posta veya gsm numaranıza sadece 1 adet ininal kartınızı ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Siteden yapamıyor muyuz peki?
Nida_ dedi: ininal cüzdan uygulaması yenilendi. Kayıt ettiğiniz e posta veya gsm numaranıza sadece 1 adet ininal kartınızı ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Siteden yapamıyor muyuz peki?
N Nida_ Decapat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 107 Çözümler 3 25 Şubat 2019 #9 Ktrexa dedi: Siteden yapamıyor muyuz peki? Genişletmek için tıkla... Hayır, hesabına sadece 1 kart ekleyebilirsin. Yeni e-posta ve yeni gsm numarası ile yeni hesap açarsan kartını eklersin.
Ktrexa dedi: Siteden yapamıyor muyuz peki? Genişletmek için tıkla... Hayır, hesabına sadece 1 kart ekleyebilirsin. Yeni e-posta ve yeni gsm numarası ile yeni hesap açarsan kartını eklersin.
K Ktrexa Hectopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 95 25 Şubat 2019 #10 Nida_ dedi: Hayır, hesabına sadece 1 kart ekleyebilirsin. Yeni e-posta ve yeni gsm numarası ile yeni hesap açarsan kartını eklersin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
Nida_ dedi: Hayır, hesabına sadece 1 kart ekleyebilirsin. Yeni e-posta ve yeni gsm numarası ile yeni hesap açarsan kartını eklersin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır