D DağhanBRN Hectopat Katılım 23 Nisan 2016 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. İninal Cüzdan uygulamasıyla sanal kart oluşturdum. Arkadaş bu karta para transferi yapsa bir sıkıntı olmadan gelir mi? Bir de hemen gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2016
Merhaba arkadaşlar. İninal Cüzdan uygulamasıyla sanal kart oluşturdum. Arkadaş bu karta para transferi yapsa bir sıkıntı olmadan gelir mi? Bir de hemen gelir mi?
Semih Demir Kilopat Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 798 Makaleler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2016 #2 Sanırım evet. Bende iOS uygulaması üzerinden sanal kart oluşturdum henüz denemedim öyle evet dedim ama yapılıyor olması lazım.
Sanırım evet. Bende iOS uygulaması üzerinden sanal kart oluşturdum henüz denemedim öyle evet dedim ama yapılıyor olması lazım.
Muz Joe Hectopat Katılım 3 Temmuz 2015 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2017 #3 Banka kartımdan 5tl atmaya çalıştım. Bankanızla görüşün diye hata veriyor. Kartımda para olmayabilir, acaba o yüzden midir?
Banka kartımdan 5tl atmaya çalıştım. Bankanızla görüşün diye hata veriyor. Kartımda para olmayabilir, acaba o yüzden midir?
Semih Demir Kilopat Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 798 Makaleler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2017 #4 Muz Joe dedi: Banka kartımdan 5tl atmaya çalıştım. Bankanızla görüşün diye hata veriyor. Kartımda para olmayabilir, acaba o yüzden midir? Genişletmek için tıkla... Olabilir.
Muz Joe dedi: Banka kartımdan 5tl atmaya çalıştım. Bankanızla görüşün diye hata veriyor. Kartımda para olmayabilir, acaba o yüzden midir? Genişletmek için tıkla... Olabilir.