DinwiDie Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2020 #1 ininal kullanıcısı olduğum için her gün 1 veya 2 tane SMS atiyorlar. Bunu nasıl engelleyebilirim?
techno2004 Picopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 224 Çözümler 1 5 Eylül 2020 #2 Bende ininal kullanıcısıyım ama bana sadece kampanyalar için SMS atıyorlar. Acaba uygulamasından baksan belki kapatıla biliyordur.
Bende ininal kullanıcısıyım ama bana sadece kampanyalar için SMS atıyorlar. Acaba uygulamasından baksan belki kapatıla biliyordur.
Crazyboy Hectopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 539 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Eylül 2020 #3 İninal hesabınıza girip sms bildirimlerini kapatabilirsiniz.
M Megaloman Kilopat Katılım 2 Temmuz 2016 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #4 Mesajın sonunda nasıl iptal edileceği yazmıyor mu?
DinwiDie Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2020 #5 techno2004 dedi: Bende ininal kullanıcısıyım ama bana sadece kampanyalar için SMS atıyorlar. Acaba uygulamasından baksan belki kapatıla biliyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam bana da kampanya mesajı geliyor ama günde 1 veya 2 tane atıyorlar. Uygulamada da bulamadim.
techno2004 dedi: Bende ininal kullanıcısıyım ama bana sadece kampanyalar için SMS atıyorlar. Acaba uygulamasından baksan belki kapatıla biliyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam bana da kampanya mesajı geliyor ama günde 1 veya 2 tane atıyorlar. Uygulamada da bulamadim.
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 8 5 Eylül 2020 #6 Hocam müşteri destekleriyle görüşün sana söylerler.
DinwiDie Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2020 #7 Crazyboy dedi: İninal hesabınıza girip sms bildirimlerini kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir seçenek göremedim
Crazyboy dedi: İninal hesabınıza girip sms bildirimlerini kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir seçenek göremedim
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #8 @Megaloman arkadaşın dediği gibi SMS'in sonunda "SMS iptali için ININAL yaz 3525'e gönder" diye yazıyor.
@Megaloman arkadaşın dediği gibi SMS'in sonunda "SMS iptali için ININAL yaz 3525'e gönder" diye yazıyor.
DinwiDie Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2020 #9 AirLife dedi: @Megaloman arkadaşın dediği gibi SMS'in sonunda "SMS iptali için ININAL yaz 3525'e gönder" diye yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında o kadar fazla yollayinca direkt bakmadan siliyorum fark etmiyorum. Sağolun.
AirLife dedi: @Megaloman arkadaşın dediği gibi SMS'in sonunda "SMS iptali için ININAL yaz 3525'e gönder" diye yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında o kadar fazla yollayinca direkt bakmadan siliyorum fark etmiyorum. Sağolun.
Crazyboy Hectopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 539 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Eylül 2020 #10 DinwiDie dedi: Hocam öyle bir seçenek göremedim Genişletmek için tıkla... İnternet sitesinden giriş yapar mısınız?
DinwiDie dedi: Hocam öyle bir seçenek göremedim Genişletmek için tıkla... İnternet sitesinden giriş yapar mısınız?