Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 30 Haziran 2020 #11 Merthella dedi: Nasıl? Bende var blackkart 10TL kargo ile aldım 20 günde geldi Aliexpress mübarek. Genişletmek için tıkla...
Merthella dedi: Nasıl? Bende var blackkart 10TL kargo ile aldım 20 günde geldi Aliexpress mübarek. Genişletmek için tıkla...
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.393 Makaleler 2 Çözümler 6 30 Haziran 2020 #12 Kayseri Mantısı dedi: Eki Görüntüle 604270 Genişletmek için tıkla... Tamam birşey mi diyorum 10TL diyorum.
Kayseri Mantısı dedi: Eki Görüntüle 604270 Genişletmek için tıkla... Tamam birşey mi diyorum 10TL diyorum.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 30 Haziran 2020 #13 Merthella dedi: Tamam bir şey mi diyorum 10TL diyorum. Genişletmek için tıkla... 10TL değil orada kocaman "Kart ücreti,aylık ücret,aidat yok" yazıyor.
Merthella dedi: Tamam bir şey mi diyorum 10TL diyorum. Genişletmek için tıkla... 10TL değil orada kocaman "Kart ücreti,aylık ücret,aidat yok" yazıyor.
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.393 Makaleler 2 Çözümler 6 30 Haziran 2020 #14 Kayseri Mantısı dedi: 10TL değil orada kocaman "kart ücreti, aylık ücret, aidat yok" yazıyor. Genişletmek için tıkla... He yenisi çıkmış hahaha görmedim eski Papara sandım.
Kayseri Mantısı dedi: 10TL değil orada kocaman "kart ücreti, aylık ücret, aidat yok" yazıyor. Genişletmek için tıkla... He yenisi çıkmış hahaha görmedim eski Papara sandım.
Xrameq Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 80 30 Haziran 2020 #15 Kayseri Mantısı dedi: İninal çok kesiyor papara öneririm ben. Genişletmek için tıkla... Mesela 92 tl ye oyun alacağım kaç para yüklemem lazım? Ne kadar kesiyor yani bayaa fazla mı?
Kayseri Mantısı dedi: İninal çok kesiyor papara öneririm ben. Genişletmek için tıkla... Mesela 92 tl ye oyun alacağım kaç para yüklemem lazım? Ne kadar kesiyor yani bayaa fazla mı?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 30 Haziran 2020 #16 Xrameq dedi: Mesela 92 liraya oyun alacağım kaç lira yüklemem lazım? Ne kadar kesiyor yani bayağı fazla mı? Genişletmek için tıkla... Aylık 2 TL kesiyor ayrıca para yatırma ücreti de var yüklediğiniz yere göre değişiyor.
Xrameq dedi: Mesela 92 liraya oyun alacağım kaç lira yüklemem lazım? Ne kadar kesiyor yani bayağı fazla mı? Genişletmek için tıkla... Aylık 2 TL kesiyor ayrıca para yatırma ücreti de var yüklediğiniz yere göre değişiyor.
Skorlanch Kilopat Katılım 1 Şubat 2019 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Haziran 2020 #17 Xrameq dedi: Mesela 92 tl ye oyun alacağım kaç para yüklemem lazım? Ne kadar kesiyor yani bayaa fazla mı? Genişletmek için tıkla... Kayseri Mantısı dedi: Aylık 2 TL kesiyor ayrıca para yatırma ücreti de var yüklediğiniz yere göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... PTT ATM'lerinden 1 kuruş dahi para kesilmiyor.
Xrameq dedi: Mesela 92 tl ye oyun alacağım kaç para yüklemem lazım? Ne kadar kesiyor yani bayaa fazla mı? Genişletmek için tıkla... Kayseri Mantısı dedi: Aylık 2 TL kesiyor ayrıca para yatırma ücreti de var yüklediğiniz yere göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... PTT ATM'lerinden 1 kuruş dahi para kesilmiyor.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 30 Haziran 2020 #18 Skorlanch dedi: PTT ATM'lerinden 1 kuruş dahi para kesilmiyor. Genişletmek için tıkla... 5-6 tane PTT ATM'si denedim karti dahi kabul etmedi.. Papara adamdir.
Skorlanch dedi: PTT ATM'lerinden 1 kuruş dahi para kesilmiyor. Genişletmek için tıkla... 5-6 tane PTT ATM'si denedim karti dahi kabul etmedi.. Papara adamdir.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 30 Haziran 2020 #19 Skorlanch dedi: PTT ATM'lerinden 1 kuruş dahi para kesilmiyor. Genişletmek için tıkla... Size özel bir kampanya sanırım. ininal Kart ve Kullanım Ücretleri ininal Kart satışı ve kart ücretlerini hemen öğrenin. ininal Kart'a tek seferlik sadece 10 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. www.ininal.com
Skorlanch dedi: PTT ATM'lerinden 1 kuruş dahi para kesilmiyor. Genişletmek için tıkla... Size özel bir kampanya sanırım. ininal Kart ve Kullanım Ücretleri ininal Kart satışı ve kart ücretlerini hemen öğrenin. ininal Kart'a tek seferlik sadece 10 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. www.ininal.com
Skorlanch Kilopat Katılım 1 Şubat 2019 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Haziran 2020 #20 Kayseri Mantısı dedi: Size özel bir kampanya sanırım. ininal Kart ve Kullanım Ücretleri ininal Kart satışı ve kart ücretlerini hemen öğrenin. ininal Kart'a tek seferlik sadece 10 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. www.ininal.com Genişletmek için tıkla... Papara'dan bahsediyorum Daha 5 gün önce yatırdım ve tek bir kuruş bile alınmadı.
Kayseri Mantısı dedi: Size özel bir kampanya sanırım. ininal Kart ve Kullanım Ücretleri ininal Kart satışı ve kart ücretlerini hemen öğrenin. ininal Kart'a tek seferlik sadece 10 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. www.ininal.com Genişletmek için tıkla... Papara'dan bahsediyorum Daha 5 gün önce yatırdım ve tek bir kuruş bile alınmadı.