efew0 Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.719 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Kocaeli 11 Ocak 2023 #1 Önceden unuttuğum ininal hesabıma giriş yaptım ama bir şeyden emin değilim. Hesabımda benim T.C.'m mi yoksa başkasının T.C. simi kayıtlı ein değilim. Ad kısmında benim adım soyadım yazıyor bunun onunla bir alakası olabilir mi?
Önceden unuttuğum ininal hesabıma giriş yaptım ama bir şeyden emin değilim. Hesabımda benim T.C.'m mi yoksa başkasının T.C. simi kayıtlı ein değilim. Ad kısmında benim adım soyadım yazıyor bunun onunla bir alakası olabilir mi?
ssManby Femtopat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #2 Eğer sizin ad soyadınız yazıyorsa kendi T.C.'niz ile giriş yapın.
Satanachia Decipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Social Media Marketing 11 Ocak 2023 #3 TC kimin ise onun adı yazar.
efew0 Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.719 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Kocaeli 11 Ocak 2023 #4 Satanachia dedi: TC kimin ise onun adı yazar. Genişletmek için tıkla... Benim adım yazdığına göre benim üzerime hesap doğru mudur?
Satanachia dedi: TC kimin ise onun adı yazar. Genişletmek için tıkla... Benim adım yazdığına göre benim üzerime hesap doğru mudur?
ssManby Femtopat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #5 Satanachia dedi: T.C. kimin ise onun adı yazar. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğimde ininal her şeyi araştırıyor. Ad soyad farklı T.C. farklı kişilerin olmuyor. efew0 dedi: Benim adım yazdığına göre benim üzerime hesap doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam.
Satanachia dedi: T.C. kimin ise onun adı yazar. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğimde ininal her şeyi araştırıyor. Ad soyad farklı T.C. farklı kişilerin olmuyor. efew0 dedi: Benim adım yazdığına göre benim üzerime hesap doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam.
Kutaysadf Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 440 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #6 efew0 dedi: Benim adım yazdığına göre benim üzerime hesap doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Sizin adınız yazdığına göre hesap bana ait olabilir hocam (!)
efew0 dedi: Benim adım yazdığına göre benim üzerime hesap doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Sizin adınız yazdığına göre hesap bana ait olabilir hocam (!)
Satanachia Decipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Social Media Marketing 11 Ocak 2023 #7 efew0 dedi: Benim adım yazdığına göre benim üzerime hesap doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Doğrudur.
efew0 dedi: Benim adım yazdığına göre benim üzerime hesap doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Doğrudur.