İninal T.C. Vermeden kullanabilir miyim?

Svappy

Decapat
Daha fazla  
Ben ininal kartıma para yükleyip onu kullanacağım ama ininala T.C. mi vermedim. Bir siteden oyun parası alacağım fiziksel kartıma para yükleyip harcayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen istiyorlar. Sonuçta İnternet ya da fiziksek olarak bir alışveriş yapabiliyorsun.

Ben ininal kartıma para yükleyip onu kullanacağım ama ininala T.C. Mi vermedim. Bir siteden oyun parası alacağım fiziksel kartıma para yükleyip harcayabilir miyim?

T.C. vermeden kullanılıyor diye biliyorum.
Ben ininal kartıma para yükleyip onu kullanacağım ama ininala T.C. mi vermedim. Bir siteden oyun parası alacağım fiziksel kartıma para yükleyip harcayabilir miyim?
Papara alın en iyisi

T.C. vermeden kullanılıyor ama çok fazla kısıtlama oluyor diye biliyorum. Bence Papara alın o da T.C. istiyor fakat herhangi bir zararı olmayacaktır.

T.C istemeden yapabilirsiniz.

Zaten yurtta kaldığım için pek işim olmuyor. Sadece Valorant points alacağım. O zaman denemeye gideyim.
Arkadaşlar denedim tcnizi vermediğiniz haldede çalışıyor. Fakat konuyu nasıl bitereceğim bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…