0tac Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 1.402 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #1 Merhaba az önce karta para yükledim daha sonra uygulamasını açtım ancak hesaptan çıkış yapılmıştı ben tekrar giriş yapacaktım ancak şifremi unuttum ve yanlış denemeler yaptım. Nasıl şifre değiştirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2022
Merhaba az önce karta para yükledim daha sonra uygulamasını açtım ancak hesaptan çıkış yapılmıştı ben tekrar giriş yapacaktım ancak şifremi unuttum ve yanlış denemeler yaptım. Nasıl şifre değiştirebilirim?
KS KS 0tac Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 1.402 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #11 Crvena Zvezda dedi: Akbank dışında alıyor konudan bağımsız Tosla herhangi bir ATM'den yükleyişte komisyon alıyor mu? Genişletmek için tıkla... 500 TL'ye kadar almıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Crvena Zvezda dedi: Akbank dışında alıyor konudan bağımsız Tosla herhangi bir ATM'den yükleyişte komisyon alıyor mu? Genişletmek için tıkla... 500 TL'ye kadar almıyor diye biliyorum.