ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #1 Telefonuma yüklemeye çalıştığımda yüklenmedi. Markası LG. O yüzden PC yüklemek istiyorum. Nasıl yaparım?
Telefonuma yüklemeye çalıştığımda yüklenmedi. Markası LG. O yüzden PC yüklemek istiyorum. Nasıl yaparım?
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 3 Ağustos 2021 #2 Emülatör.
burasıbabooo Picopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #3 Emülatör indirip emülatör üzerinden İninal uygulamasını indirmen lazım dostum.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #4 burasıbabooo dedi: Emülatör indirip emülatör üzerinden İninal uygulamasını indirmen lazım dostum. Genişletmek için tıkla... emületör blue stacks denedim ama açınca tekrar ana menüye attı
burasıbabooo dedi: Emülatör indirip emülatör üzerinden İninal uygulamasını indirmen lazım dostum. Genişletmek için tıkla... emületör blue stacks denedim ama açınca tekrar ana menüye attı
burasıbabooo Picopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #5 ArkDesign dedi: emületör blue stacks denedim ama açınca tekrar ana menüye attı Genişletmek için tıkla... Uyumlu değil sanırım dostum bende tam bilmiyorum bilen arkadaşlar yardım eder kusura bakma.
ArkDesign dedi: emületör blue stacks denedim ama açınca tekrar ana menüye attı Genişletmek için tıkla... Uyumlu değil sanırım dostum bende tam bilmiyorum bilen arkadaşlar yardım eder kusura bakma.
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.026 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #6 ArkDesign dedi: emületör blue stacks denedim ama açınca tekrar ana menüye attı Genişletmek için tıkla... Nox Player ve MEmu ile de dener misiniz?
ArkDesign dedi: emületör blue stacks denedim ama açınca tekrar ana menüye attı Genişletmek için tıkla... Nox Player ve MEmu ile de dener misiniz?
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #7 Taha E.1907 dedi: Nox Player ve MEmu ile de dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Taha E.1907 dedi: Nox Player ve MEmu ile de dener misiniz? Genişletmek için tıkla... MEmu ile denedim indirilemedi diyor. Taha E.1907 dedi: Nox Player ve MEmu ile de dener misiniz? Genişletmek için tıkla... İndi ama girince uygulama durduruldu diyor. Son düzenleme: 3 Ağustos 2021
Taha E.1907 dedi: Nox Player ve MEmu ile de dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Taha E.1907 dedi: Nox Player ve MEmu ile de dener misiniz? Genişletmek için tıkla... MEmu ile denedim indirilemedi diyor. Taha E.1907 dedi: Nox Player ve MEmu ile de dener misiniz? Genişletmek için tıkla... İndi ama girince uygulama durduruldu diyor.