İninal uygulamasına giriş yapamıyorum

eyup9289

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870

İ5 12.nesil
RTX 2050 Laptop GPU
8 gb ram

Everest switch klavye
İnca IMG 339
İnca mousepad
Meslek
Öğrenci
Başlıkta yazdığı gibi, uzun zamandır kullanmıyorum. Birkaç aydır ve şifremi sıfırlayıp girmeyi deneyince hata veriyor, "işleminizi gerçekleştiremiyoruz daha sonra tekrar deneyiniz." diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabımdada birikmiş 2000 lira civarı bir miktar param vardı, of peki ne zaman açılır.

Hesabımdada birikmiş 2000 lira civarı bir miktar param vardı, of peki ne zaman açılır.
Henüz bir tarih yok sanırım. 2 aydır kapalı. Yeni bir bankaya ya da uygulamaya geçip (örneğin Papara tavsiye ederim ininalden daha iyi komisyon falan almıyor) hesabınızı doğrulayıp desteklerini arayıp ibanınıza transfer yapılmasını isteyebilirsiniz oluyor mu bilmiyorum ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Henüz bir tarih yok sanırım. 2 aydır kapalı. Yeni bir bankaya ya da uygulamaya geçip (örneğin Papara tavsiye ederim ininalden daha iyi komisyon falan almıyor) hesabınızı doğrulayıp desteklerini arayıp ibanınıza transfer yapılmasını isteyebilirsiniz oluyor mu bilmiyorum ama.

İnşallaha açılır hocam o kadar param var icinde. En kötü yapacak bir şey yok Papara'ya geçerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı