Mustafa efe Tasasız Decapat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #1 Merhaba, ininal Kart'ım yanımda değil ve kart numarasına bakamıyorum, uygulama üzerinden bakılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2024
M MHEP99 Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #2 Mustafa efe Tasasız dedi: Merhaba, ininal Kart'ım yanımda değil ve kart numarasına bakamıyorum, uygulama üzerinden bakılır mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Hesabınızın para sayısı yazan yerin altında ininal Kart'ım olacak, oraya tıklayın ve kart numarası CVC vb şeyler oluyor.
Mustafa efe Tasasız dedi: Merhaba, ininal Kart'ım yanımda değil ve kart numarasına bakamıyorum, uygulama üzerinden bakılır mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Hesabınızın para sayısı yazan yerin altında ininal Kart'ım olacak, oraya tıklayın ve kart numarası CVC vb şeyler oluyor.
Mustafa efe Tasasız Decapat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #3 MHEP99 dedi: Evet. Hesabınızın para sayısı yazan yerin altında ininal Kart'ım olacak, oraya tıklayın ve kart numarası CVC vb şeyler oluyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba orada kart numarası eksik yazıyor.
MHEP99 dedi: Evet. Hesabınızın para sayısı yazan yerin altında ininal Kart'ım olacak, oraya tıklayın ve kart numarası CVC vb şeyler oluyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba orada kart numarası eksik yazıyor.