Berke Serin Hectopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar, PS4'te kredi kartım olmadığından dolayı PSN Plus üyeliğim yok. Fakat ben online oynamak istiyorum. Size sorum şu; 1)İnnial veya PayPal kart ile PSN Plus üyeliği alabilir miyim ? 2)Eğer İninal kart alırsam, PSN Plus'ta bulunan isim, soy isim, adres bölümüne ne yazacağım ? 3)PSN Plus'taki yaşım ile İninal'deki yaşım uyuşmazsa sıkıntı olur mu ? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2015
Arkadaşlar, PS4'te kredi kartım olmadığından dolayı PSN Plus üyeliğim yok. Fakat ben online oynamak istiyorum. Size sorum şu; 1)İnnial veya PayPal kart ile PSN Plus üyeliği alabilir miyim ? 2)Eğer İninal kart alırsam, PSN Plus'ta bulunan isim, soy isim, adres bölümüne ne yazacağım ? 3)PSN Plus'taki yaşım ile İninal'deki yaşım uyuşmazsa sıkıntı olur mu ?
hazar99 Hectopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 906 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2015 #2 1-) Evet alınabilir. Çünkü ben de aldım. 2-) Kendi ismini ve soy ismini yazacaksınız. Ayrıca oturduğunuz yerin adresini yazacaksınız. 3-) Bu konuda hir bilgim yok. Ben ikisine de aynı yaşı girdim. Bir sıkıntı olmadı. Ama siz yine de deneyin. Farklı isim olması bence fark yaratmaz.
1-) Evet alınabilir. Çünkü ben de aldım. 2-) Kendi ismini ve soy ismini yazacaksınız. Ayrıca oturduğunuz yerin adresini yazacaksınız. 3-) Bu konuda hir bilgim yok. Ben ikisine de aynı yaşı girdim. Bir sıkıntı olmadı. Ama siz yine de deneyin. Farklı isim olması bence fark yaratmaz.