ininal vs Papara vs Paycell

682784

Hectopat
Makaleler
6
Hangi kartı tercih etmeliyim? Artı ve eksileri ile önerebilir misiniz?

Kazanan ezici üstünlükle Papara, ininal bu vs içine katmıyorum bile adam sömürmekden başka yaptıkları bir şey yok.

Hangi kartı tercih etmeliyim? Artı ve eksileri ile önerebilir misiniz?
Kendim Papara kullanıcısıyım. Çok memnunum. Ne aylık kullanım ücreti var ne de kart ücreti. Cashback programı da cabası. İninal'ı fiziksel kartı 5 TL olduğu için, normalde de 2 TL kullanım ücreti aldığı için kullanmak istemedim. Paycell hakkında hiçbir fikrim yok.

Papara kullanıcısıyım, aynı zamanda öğrenciyim. Spotify'ın tek ayda istediği parayı 4 ayda idare ediyorum.
Normal ücreti 18 lira. Papara ile %50 indirimle 9 liraya düşüyor. Öğrenci için %50 indirim daha yapılıyor ve 4.5TL'ye düşüyor.

Bu kara para olayı hakkında bilgi verebilirsiniz problem olurmu paparada?

Ininal kart ile size ait olmayan banka hesaplarına para göndermenize ve size ait olmayan banka hesaplarından size para gelinesine izin veriyor. Fakat içerisinde bakiye olduğu ay 2 TL ücret kesiyor. Mesela 4 ay kullanmadınız diyelim, 4 ayın sonunda 10 TL yüklediniz 2 TL kesiyor, yani her ay 2 TL değil. Papara da size ait olmayan banka ve size ait olmayan bankalardan para girişi-çıkışı olmuyor diye biliyorum. - Paycel ile ilgili hiç bir fikrim yok.

Her türlü Papara der geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…