İninal vs Papara

Komisyon yok mu %3.4 komisyon alıyor 10 işlemden sonra her ay yenileniyor papara ya yeni geldi haberin yok sanırım?

Encard alın hiç uğraşmayın. EFT yok, hesap işletim ücreti yok + takip ederseniz kampanya oluyor. (fatura, üyelik veya e-ticaret için) Mobil bankacılık ile internet alışverişine açıp kapatmanın yanı sıra kendiniz limit de belirleyebiliyorsunuz ve en sevdiğim yanı Teb ve Denizbank'ın ATM'sinin olduğu yerde ücret tahsil etmeden para çekip, para yatırabiliyorsunuz.

Valla her ay sayısız işlem yapıyorum komisyon kesilmiyor. Bahsettiğin şey hakkında detaylı bilgi içeren link vs. varsa atabilir misin?
Paparanın sözleşmesinde yazıyor yeni güncellemeyle geldi herkesten kesiyor senden nasıl kesmedi ?
Valla her ay sayısız işlem yapıyorum komisyon kesilmiyor. Bahsettiğin şey hakkında detaylı bilgi içeren link vs. varsa atabilir misin?

Şok şok şok diye toplantı yapar gibi basın açıklaması yapar gibi gittiler tasarımı değiştirdik dediler aynı kartın siyahını satıyorlar birde diyorlar çok beklenen özellik olan para çekme geldi ne kadar yıllık 300tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…