Paycell alın Paycell' de cashback var. Ayda 1₺ kesiyor, daha çok kampanya var. Keşke bende Paycell alsaydım ŞOK' tan. Onun dışında Papara. Paycell müşteri hizmetleri kötü ama haberiniz olsun. Uygulama da biraz sorunlu.
Operatör ve banka bağımsız bir ön ödemeli kart olan Paycell ile bireysel ve kurumsal finansal ihtiyaçlarını yönetebilir, tek tıkla güvenli alışveriş yapabilirsin.
Paycell kullanıyorum. Normal banka kartımı oraya kaydettim ve paycell ile alışveriş yaparken o kartı seçiyorum. Puan kazanıyorum. Geçtiğimiz ay kazandığım puanlarla 10 TL'lik steam kodu aldım.
İkisi arasında kesinlikle Paycell bir sürü yemek menülerinde vs. indirim yapıyor ininal rezalet hiç bulaşmayın. Eğer öneri derseniz kesinlikle ve kesinlikle Papara film/şarkı, eczane gibi yerlerde %50 cashback imkanı sağlıyor direkt Papara alabilirsin.
Paycell hiç kullanmadım. Yaklaşık 4 yıldır İninal kullanmaktayım. Aylık 2 TL kesmesi ve ATM'lere TL yükleme yaparken 1 lira civarı ek ücret kesmesi dışında pek bir sıkıntısını görmedim.