İninal vs Tosla

Batı pişkin

Picopat
Daha fazla  
Selam yaşdan dolayı papar kullanamıyorum. Sizce ininal mı kullanmalıyım? Yoksa Tosla mı? (yaklaşık 1.5 sene kullanıp Papara'ya geçeceğim)

Tosla. ininal çok gereksiz bir kart sürekli para çekiyor, kampanyası vs. de yok. Mantıksız yani.

Tosla kesinlikle, soyulmanın yasal yoludur İninal.

Kesinlikle Tosla derim. Hem bir tane arkadaşını davet et 10.00TL kazan sonrada kazandığın 10.00TL ile dijital karta başvur derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam yaşdan dolayı papar kullanamıyorum. Sizce ininal mı kullanmalıyım? Yoksa Tosla mı? (yaklaşık 1.5 sene kullanıp Papara'ya geçeceğim)

Nasıl yani Papara Lite Card alabilirsin daha dün 10 yaşındaki çocuğun elinde Papara Card vardı.

Tosla ve Papara gerçekten güzel kampanyalar yapıyor bende Tosla, ininal, Papara kart var ve ininali hiç kullanmıyorum nerede olduğunu bile bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…