B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 17 Mart 2023 #1 Merhaba. Ablam para gönderecekti fakat garanti üzerinden gönderecekti yanlışlıkla yapı kredininkini attım. Sıkıntı olur mu? Not: Açıklama numarası tüm IBAN'larda aynı sadece IBAN'lar bankalara göre farklı.
Merhaba. Ablam para gönderecekti fakat garanti üzerinden gönderecekti yanlışlıkla yapı kredininkini attım. Sıkıntı olur mu? Not: Açıklama numarası tüm IBAN'larda aynı sadece IBAN'lar bankalara göre farklı.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #2 Şirketin hesaplarına gittiyse sıkıntı olmaz. Söyleyin durumu, oradan görürler.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 17 Mart 2023 #3 arandur dedi: Şirketin hesaplarına gittiyse sıkıntı olmaz. Söyleyin durumu, oradan görürler. Genişletmek için tıkla... Arayıp söyledim bekleyelim dediler. 30 dakikada geleceğini söylediler ama gelmedi.
arandur dedi: Şirketin hesaplarına gittiyse sıkıntı olmaz. Söyleyin durumu, oradan görürler. Genişletmek için tıkla... Arayıp söyledim bekleyelim dediler. 30 dakikada geleceğini söylediler ama gelmedi.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #4 Ablan ininalın yapı kredi hesabına mı yollamış? Ne kadar? 20k ya kadar anında gider zaten.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 17 Mart 2023 #5 arandur dedi: Ablan ininalın Yapı Kredi hesabına mı yollamış? Ne kadar? 20k ya kadar anında gider zaten. Genişletmek için tıkla... Yok IBAN attım garanti IBAN'ı atacağıma Yapı Kredi IBAN'ı attım ama sorunum çözüldü teşekkürler.
arandur dedi: Ablan ininalın Yapı Kredi hesabına mı yollamış? Ne kadar? 20k ya kadar anında gider zaten. Genişletmek için tıkla... Yok IBAN attım garanti IBAN'ı atacağıma Yapı Kredi IBAN'ı attım ama sorunum çözüldü teşekkürler.