K KadirCeylan0 Picopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #1 ininal karta şok'tan para yatırırken belirli bir rakam var mı? Örneğin 5 TL, 25 TL gibi. Yoksa istediğimiz kadar yükleyebiliyor muyuz?
ininal karta şok'tan para yatırırken belirli bir rakam var mı? Örneğin 5 TL, 25 TL gibi. Yoksa istediğimiz kadar yükleyebiliyor muyuz?
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 10 Kasım 2020 #2 KadirCeylan0 dedi: ininal karta şok'tan para yatırırken belirli bir rakam var mı? Örneğin 5 TL, 25 TL gibi. Yoksa istediğimiz kadar yükleyebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... İstediğimiz kadar yükleyebiliyoruz ama 5 TL komisyon ücreti var sanırım.
KadirCeylan0 dedi: ininal karta şok'tan para yatırırken belirli bir rakam var mı? Örneğin 5 TL, 25 TL gibi. Yoksa istediğimiz kadar yükleyebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... İstediğimiz kadar yükleyebiliyoruz ama 5 TL komisyon ücreti var sanırım.
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 10 Kasım 2020 #3 Xevanior dedi: İstediğimiz kadar yükleyebiliyoruz ama 5 TL komisyon ücreti var sanırım. Genişletmek için tıkla... 1tl yüklesek dahi mi?
Xevanior dedi: İstediğimiz kadar yükleyebiliyoruz ama 5 TL komisyon ücreti var sanırım. Genişletmek için tıkla... 1tl yüklesek dahi mi?
Burak tuzcuu Centipat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 135 10 Kasım 2020 #4 KadirCeylan0 dedi: ininal karta şok'tan para yatırırken belirli bir rakam var mı? Örneğin 5 TL, 25 TL gibi. Yoksa istediğimiz kadar yükleyebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Ben önceki hafta yatırdım. 2 TL komisyon almıstı benden.
KadirCeylan0 dedi: ininal karta şok'tan para yatırırken belirli bir rakam var mı? Örneğin 5 TL, 25 TL gibi. Yoksa istediğimiz kadar yükleyebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Ben önceki hafta yatırdım. 2 TL komisyon almıstı benden.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 10 Kasım 2020 #5 KadirCeylan0 dedi: ininal karta şok'tan para yatırırken belirli bir rakam var mı? Örneğin 5 TL, 25 TL gibi. Yoksa istediğimiz kadar yükleyebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... İstediğin kadar yükleyebilirsin. Ama her yüklemede 2 TL alıyor bence biriktirip yükle.
KadirCeylan0 dedi: ininal karta şok'tan para yatırırken belirli bir rakam var mı? Örneğin 5 TL, 25 TL gibi. Yoksa istediğimiz kadar yükleyebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... İstediğin kadar yükleyebilirsin. Ama her yüklemede 2 TL alıyor bence biriktirip yükle.
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 10 Kasım 2020 #6 Burak tuzcuu dedi: Ben önceki hafta yatırdım. 2 TL komisyon almıstı benden. Genişletmek için tıkla... Ben 150 TL yüklediğimde sanırım 5TL almıştı 2 TL'de olabilir tam hatırlayamıyorum. Xevanior dedi: Ben 150 TL yüklediğimde sanırım 5TL almıştı 2 TL'de olabilir tam hatırlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam 2 TL imiş pardon
Burak tuzcuu dedi: Ben önceki hafta yatırdım. 2 TL komisyon almıstı benden. Genişletmek için tıkla... Ben 150 TL yüklediğimde sanırım 5TL almıştı 2 TL'de olabilir tam hatırlayamıyorum. Xevanior dedi: Ben 150 TL yüklediğimde sanırım 5TL almıştı 2 TL'de olabilir tam hatırlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam 2 TL imiş pardon
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 10 Kasım 2020 #7 Bir de sanırım her ay 2TL kesiyordu. Bakiye kalmayınca eksiye düşüyordu sanırım. Hiç ininal sahibi olmadım da .
Bir de sanırım her ay 2TL kesiyordu. Bakiye kalmayınca eksiye düşüyordu sanırım. Hiç ininal sahibi olmadım da .
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 10 Kasım 2020 #8 Papara alın. İninal soyguncu.
Scoti Decapat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #9 Hala İninal kullananlar varmış vay be. 246941 dedi: Papara alın. ininal soyguncu. Genişletmek için tıkla... İninal kullanan çoğu kişiye söylüyorum ben de bunu. Papara'da kart ücreti yok evine kadar bedava getiriyorlar her şeyini ücretsiz kullanıyorsun diyorum, hadi oradan sen ne anlarsın İninal en iyisi falan diyor 13 yaşındaki şahıslar .
Hala İninal kullananlar varmış vay be. 246941 dedi: Papara alın. ininal soyguncu. Genişletmek için tıkla... İninal kullanan çoğu kişiye söylüyorum ben de bunu. Papara'da kart ücreti yok evine kadar bedava getiriyorlar her şeyini ücretsiz kullanıyorsun diyorum, hadi oradan sen ne anlarsın İninal en iyisi falan diyor 13 yaşındaki şahıslar .
G getthisdone7 Centipat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 314 Çözümler 1 10 Kasım 2020 #10 Uğraşma ininal soyuyor. Git banka kartı falan sanal kart çıkart ailene ordan hallet. Yüklediğin kadar harca.
Uğraşma ininal soyuyor. Git banka kartı falan sanal kart çıkart ailene ordan hallet. Yüklediğin kadar harca.