Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #1 Tam 2 kuruş eksiğim var, yurtta kaldığımdan çarşı iznine de çarşamba günü olduğundan para yüklemeye gidemiyorum. Bildiğiniz bir site falan var mı? Steam eşyası satarak anında para yükleyebileceğim bir site lazım.
Tam 2 kuruş eksiğim var, yurtta kaldığımdan çarşı iznine de çarşamba günü olduğundan para yüklemeye gidemiyorum. Bildiğiniz bir site falan var mı? Steam eşyası satarak anında para yükleyebileceğim bir site lazım.
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.638 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #2 İninal karta para atabiliyorsak ben size atabilirim isterseniz hocam.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.304 Makaleler 2 Çözümler 23 10 Ekim 2023 #3 Arkadaşınızdan falan 2 kuruş atmasını isteyin. Steam'deki bakiyeyi paraya çeviremezsiniz.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #4 Changing Star dedi: İninal karta para atabiliyorsak ben size atabilirim isterseniz hocam. Genişletmek için tıkla... İninal kartlar arası atılıyor sanırım da, Papara'dan falan atılıyor mu bilmiyorum. İşlem ücreti falan da çıkar zaten sağ olun yine de. 510095 dedi: Arkadaşınızdan falan 2 kuruş atmasını isteyin. Steam'deki bakiyeyi paraya çeviremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarımın hiçbiri İninal kullanmıyor sanırım. Yurtta kalmayan bir arkadaşım para yükleyip atarım dedi, sorunu çözdük sağ olun yine de.
Changing Star dedi: İninal karta para atabiliyorsak ben size atabilirim isterseniz hocam. Genişletmek için tıkla... İninal kartlar arası atılıyor sanırım da, Papara'dan falan atılıyor mu bilmiyorum. İşlem ücreti falan da çıkar zaten sağ olun yine de. 510095 dedi: Arkadaşınızdan falan 2 kuruş atmasını isteyin. Steam'deki bakiyeyi paraya çeviremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarımın hiçbiri İninal kullanmıyor sanırım. Yurtta kalmayan bir arkadaşım para yükleyip atarım dedi, sorunu çözdük sağ olun yine de.