Yusuo
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Steam'den oyun satın alırken şu şekilde bir hata ile karşılaştım:
"Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi."
—————
Bunun üzerine İninal'a mail attım ve müşteri hizmetlerinden şu şekil bir mail geldi:
"Değerli Kullanıcılarımız,
Banka hesaplarımız tedbir amaçlı kullanılamadığından dolayı işlemleriniz gerçekleştirilememektedir. İşlemlerin yeniden aktif hale gelmesiyle ilgili sizleri en kısa sürede bilgilendireceğiz. Güncellemeler için resmi kanallarımızı takip etmeye devam edebilirsiniz.
Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz."
—————
Burda ben anlatmak istediklerini tam olarak anlayamadım.
• "Değerli kullanıcılarımız" dediğine göre sanırım sorun herkeste mi var?
• Sorun bankadan mı , yani İninal'dan mı, kaynaklanıyor yoksa sorun benim hesabımda mı?
"Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi."
—————
Bunun üzerine İninal'a mail attım ve müşteri hizmetlerinden şu şekil bir mail geldi:
"Değerli Kullanıcılarımız,
Banka hesaplarımız tedbir amaçlı kullanılamadığından dolayı işlemleriniz gerçekleştirilememektedir. İşlemlerin yeniden aktif hale gelmesiyle ilgili sizleri en kısa sürede bilgilendireceğiz. Güncellemeler için resmi kanallarımızı takip etmeye devam edebilirsiniz.
Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz."
—————
Burda ben anlatmak istediklerini tam olarak anlayamadım.
• "Değerli kullanıcılarımız" dediğine göre sanırım sorun herkeste mi var?
• Sorun bankadan mı , yani İninal'dan mı, kaynaklanıyor yoksa sorun benim hesabımda mı?