Ininal'dan Papara'ya geçilir mi?

uzmannejmi

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. ininal kart kullanmaktayım. Bildiğiniz gibi ininal çok ücret kesiyor. Papara'ya geçmek istiyorum. Sizce nasıl güvenilir mi ininal kadar? Bir de banka hesabı falan olmuyor değil mi? Kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gir sitesine bak tek kelime ile mükemmel kesinlikle ininalı kır at
Bizzat aynı soruyu bende kendime soruyorum geçsem mi geçmesem mi diye ama bu kadar fedakarlığın bir sebebi olmalı diye geliyor bana. Bizzat çok bonkör fırsatları var ve ileride sanki aidat ve kart ücreti şeyler ile bizleri üzebilir gibi geliyor. Sizce ininaldan geçeyim mi?

Ininal'i de Papara'yı da bırakın Paycell'e geçin. Hem kişiye özel fırsatlar veriyor, hem hiç harcama yapmadan her perşembe telefonunuzu sallayarak bedava para kazanabiliyorsunuz. Ben bir keresinde kulaklık siparişi vermiştim, katıldığım bir kampanyadan dolayı kulaklığın yari fiyatında bir mousepad alabildim(paranın yarısını geri aldım denilebilir).

peki banka hesabı filan açılmıyor demi bu papara da ininal gibi olacak banka hesabı olmayacak.

Papara'nın fırsatlarına göz at youtube netflix eczane gibi bir sürü şeylerde yüzde elli indirim yapıyorlar.

Ben Papara kullanıcısıyım. Black Card kullanıyorum. Tek kelime ile harika. İstediğiniz şekilde işlem yapabiliyorsunuz hem de ücretsiz. Sizi rahatsız edecek herhangi bir noktası yok. Bazı sitelerde ve yerlerde geçerli indirimleri de mevcut. Mesela Netflix faturalarında size maksimum 10 TL olacak şekilde geri ödeme yapıyor. Yani 30 TL'lik Netflix faturanız 20 TL oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…