beyazlale Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 410 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 İninal'ımdaki parayı Papara'ya atamıyorum 18 yaşımdan küçük olduğum için. Nasıl para atabilirim bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2023
İninal'ımdaki parayı Papara'ya atamıyorum 18 yaşımdan küçük olduğum için. Nasıl para atabilirim bir yolu var mı?
Çözüm benmuhammed 9 Şubat 2023 beyazlale dedi: İninal'ımdaki parayı Papara'ya atamıyorum 18 yaşımdan küçük olduğum için. Nasıl para atabilirim bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Paparada kart ile bakiye yükleme seçeneği var.
beyazlale dedi: İninal'ımdaki parayı Papara'ya atamıyorum 18 yaşımdan küçük olduğum için. Nasıl para atabilirim bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Paparada kart ile bakiye yükleme seçeneği var.
Emirinho Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 166 Çözümler 3 9 Şubat 2023 #2 İninal Plus denen olaya katılmadan sanırım gönderilmiyor, bu yüzden Paparaya geçtim. Artı 0 Eksi
benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 9 Şubat 2023 #3 beyazlale dedi: İninal'ımdaki parayı Papara'ya atamıyorum 18 yaşımdan küçük olduğum için. Nasıl para atabilirim bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Paparada kart ile bakiye yükleme seçeneği var. Artı 0 Eksi Çözüm
beyazlale dedi: İninal'ımdaki parayı Papara'ya atamıyorum 18 yaşımdan küçük olduğum için. Nasıl para atabilirim bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Paparada kart ile bakiye yükleme seçeneği var.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #4 Papara uygulamasından kart ile para yükleme yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 9 Şubat 2023 #5 İninal kartından para çekip Papara hesabına yükleyerek atabilirsin onun dışında atma yolu olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
İninal kartından para çekip Papara hesabına yükleyerek atabilirsin onun dışında atma yolu olduğunu sanmıyorum.