A Ahmet Efe Şahin Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar ben Steam'de 2 TL'lik oyun aldım ve param gitti ama ekteki mesaj geldi, ne demek bu?
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 28 Haziran 2021 #2 Para iade edilecekmiş. Nerden satın aldınız? Artı 0 Eksi
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 28 Haziran 2021 #3 Bir hata oluşmuş ve BoaCompra ödemesi hata vermiş. Çekilen ücret yakın bir zamanda iade edilecek demiş. BoaCompra yerine VISA seçeneği ile alışveriş yapsaydınız keşke. Artı 0 Eksi
Bir hata oluşmuş ve BoaCompra ödemesi hata vermiş. Çekilen ücret yakın bir zamanda iade edilecek demiş. BoaCompra yerine VISA seçeneği ile alışveriş yapsaydınız keşke.
KS KS A Ahmet Efe Şahin Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #4 LastPlayer dedi: Para iade edilecekmiş. Nereden satın aldınız? Genişletmek için tıkla... İninalden BoaCompra ile aldım. Artı 0 Eksi
LastPlayer dedi: Para iade edilecekmiş. Nereden satın aldınız? Genişletmek için tıkla... İninalden BoaCompra ile aldım.