Mustafa Güney Femtopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #1 Papara'ya girdim para yatır dedim kart ile dedim ve ininal Kart'ı girdim onayladım ama 20 dk olmasını rağmen hâlâ gelmedi.
Papara'ya girdim para yatır dedim kart ile dedim ve ininal Kart'ı girdim onayladım ama 20 dk olmasını rağmen hâlâ gelmedi.
Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 24 Kasım 2022 #2 Mustafa Güney dedi: Papara'ya girdim para yatır dedim kart ile dedim ve ininal Kart'ı girdim onayladım ama 20 dk olmasını rağmen hâlâ gelmedi. Genişletmek için tıkla... Fast ile gönderim yapmadıysanız yarın'a kalmıştır akşam 5'ten sonra EFT yok.
Mustafa Güney dedi: Papara'ya girdim para yatır dedim kart ile dedim ve ininal Kart'ı girdim onayladım ama 20 dk olmasını rağmen hâlâ gelmedi. Genişletmek için tıkla... Fast ile gönderim yapmadıysanız yarın'a kalmıştır akşam 5'ten sonra EFT yok.
Mustafa Güney Femtopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #3 Serhat.48 dedi: Fast ile gönderim yapmadıysanız yarın'a kalmıştır akşam 5'ten sonra EFT yok. Genişletmek için tıkla... Evet direkt attım Fast falan diye bir şey yoktu zaten.
Serhat.48 dedi: Fast ile gönderim yapmadıysanız yarın'a kalmıştır akşam 5'ten sonra EFT yok. Genişletmek için tıkla... Evet direkt attım Fast falan diye bir şey yoktu zaten.
Zerons Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 5.003 Makaleler 3 Çözümler 94 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 GPU: GIGABYTE Eagle RTX 3050 Anakart: ASUS Prime B450M-K II RAM: GSKILL Ripjaws 8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: Corsair Spec Delta RGB PSU: Corsair CV550 550W SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Monitör: GIGABYTE G24F-2 Klavye: AOC GK200s Fare: Trust GXT180 Kusan Mikrofon: Trust GXT232 Mantis Kulaklık: Rampage RM-K27 X-Jammer Gamepad: Polosmart PSG05 Telefon: Xiaomi Redmi Note 8 Pro 8/128 Bileklik: Xiaomi Mi Band 5 Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #4 İninal'den Papara'ya para gönderilmiyor diye biliyorum. Parayı aldı mı hesaptan?
Mustafa Güney Femtopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #5 Zerons dedi: İninal'den Papara'ya para gönderilmiyor diye biliyorum. Parayı aldı mı hesaptan? Genişletmek için tıkla... Evet aldı bende öyle biliyordum kart ekledim ve kod gönderdi yazdım ama gelmedi parayı çekti.
Zerons dedi: İninal'den Papara'ya para gönderilmiyor diye biliyorum. Parayı aldı mı hesaptan? Genişletmek için tıkla... Evet aldı bende öyle biliyordum kart ekledim ve kod gönderdi yazdım ama gelmedi parayı çekti.