ininal'e ne oldu?

canris

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ininal kartımdan para çekemedim. Başka banka kartına para gönderemedim, içerisinde yaklaşık 1000 TL falan bakiyem vardı. Şu an uygulamaya giremiyorum, herhangi bir siteye bu bakiyeyi yükleyemiyorum. İninal'e ne oldu? Müşteri temsilcileri yanıt vermiyor.

Ek olarak bir şey sormak istiyorum, Papara kartımda böyle bir sorun yaşanır mı? Papara kartımdaki paralar da tehlikede mi?

Geçici olarak kapalı, kendi sitelerinde kısa bir açıklama var.

İninal hakkında bir bilgim yok berbat bir uygulama olduğu için kullanmıyorum. Papara'ya gelecek olursak şu anlık bir sorun yok sadece yaklaşık Max 1 ay önce bakıma alındı zaman ortalama 3-4 saatlik bir çökme oldu o kadar.

haklı, neden İninal kullanıyorsunuz ki

İninal CEO'sumu kurucusu mu ne yasa dışı işler yapmış ondan dolayı kapalı diye biliyorum.

İninal CEO'sumu kurucusu mu ne yasa dışı işler yapmış ondan dolayı kapalı diye biliyorum.
Bu durumdan sonra ininal kullanmayı bırakacağım.

Papara da böyle bir sorun olur mu? Papara'daki paralarımı sence başka yere taşımalıyım?

İninal kullanmayacağım bende, çok haklısın bu durumdan sonra Papara ile devam etmek istiyorum fakat artık içime şüphe geçti, Papara'da bu tür durumlar olur mu veya önceden oldu mu? Bakım harici böyle ciddi bir durum yaşanır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…