İninal'ın Kesinti Ödemesi

Makaleler
23
Yer
Antiocheia
Kullanım ücretini tam 21 kuruş aldı diye sevinirken... Bırakmıyorlar kesintinin peşini.:)
Screenshot_20180216-135539.jpg
20180217_161307.png

Bu İninal'ın ne zaman, ne kadar, ne ile keseceğine hiç alışamadım. Küçük ödemeleri kredi kartı yerine bunun ile yapıyorum. Kafasına göre kesiyor bazı miktarlar :)

Eki Görüntüle 282649
Aylık 2 TL kesiyor. Ama kartında para varsa kesiyor yoksa kesmiyor. Ayrıca birikmiyor da. Örneklemek gerekirse;
Benim kartımda 4 aydır para yok (Sıfır TL). 5. ay para yüklersem sadece 5. ay için 2 TL kesiyor, diğer aylar için kesmiyor. Ayrıca ING ile para yükle, para yüklersen kesmez.

Ya yok zamanında bayağı para kaptırdım bu karta. :) Örneğin uzun süre önce işlem yapıyordum içinde bir kaç kuruş kalıyordu onu o ay çekiyordu ama geriye kalanı aynı sendeki gibi para yüklediğim zaman çekiyordu. Ben de fazla kullanmıyordum 4-5 ay sonra falan para yüklerdim. Bir de yüklediğim zamanın parasını çekiyordu yani karta para yüklediğim zaman kafadan 3.5-4 TL zarara giriyordum.

@Critness Sistemi biliyorum. Mesela kartında 1 TL var. Sen bir süre sonra para yükleyince o 1 TL ile birlikte 2 TL kesiyor. Yani 1, 2 TL zarara girebiliyorsun. Bir ara para yüklemediğime rağmen içinde 1 TL küsür olan miktarı da kesmişti diye hatırlıyorum.

@Critness Sistemi biliyorum. Mesela kartında 1 TL var. Sen bir süre sonra para yükleyince o 1 TL ile birlikte 2 TL kesiyor. Yani 1, 2 TL zarara girebiliyorsun. Bir ara para yüklemediğime rağmen içinde 1 TL küsür olan miktarı da kesmişti diye hatırlıyorum.
18 olayım, şu lanet karttan kurtulacam. Para çekilmeyen kart mı olur be ?

Ben telefondan alacagim şeyleri ayarlıyorum örneğin 13 tl mi tutuyor 2 tl ye de Aliekspress'ten kablo felan ayarlıyorum. Bankamatiğin önünde parayı yüklediğim gibi ödemeyi yap tuşlarına basıyorum. Hiç bir zaman çekemiyor.
Aynen. Kartta para bırakmamak en iyisi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı