Kullanım ücretini tam 21 kuruş aldı diye sevinirken... Bırakmıyorlar kesintinin peşini. 

Aylık 2 TL kesiyor. Ama kartında para varsa kesiyor yoksa kesmiyor. Ayrıca birikmiyor da. Örneklemek gerekirse;Bu İninal'ın ne zaman, ne kadar, ne ile keseceğine hiç alışamadım. Küçük ödemeleri kredi kartı yerine bunun ile yapıyorum. Kafasına göre kesiyor bazı miktarlar
Eki Görüntüle 282649
18 olayım, şu lanet karttan kurtulacam. Para çekilmeyen kart mı olur be ?@Critness Sistemi biliyorum. Mesela kartında 1 TL var. Sen bir süre sonra para yükleyince o 1 TL ile birlikte 2 TL kesiyor. Yani 1, 2 TL zarara girebiliyorsun. Bir ara para yüklemediğime rağmen içinde 1 TL küsür olan miktarı da kesmişti diye hatırlıyorum.
Aynen. Kartta para bırakmamak en iyisi.Ben telefondan alacagim şeyleri ayarlıyorum örneğin 13 tl mi tutuyor 2 tl ye de Aliekspress'ten kablo felan ayarlıyorum. Bankamatiğin önünde parayı yüklediğim gibi ödemeyi yap tuşlarına basıyorum. Hiç bir zaman çekemiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.